iltasyazilim
FD Üye
ne yazacağımı bilemiyorumben çok kötü bi durumdayımherşey bi anda yokuş taklak oluyorsenle ilgili diil yalnızca ailem başkalarıpsikolojim çok bozuk yasinya bunları yazarken zorlanıorum çünkü ellerim titrioseni platonik sewerken herşey çok güzeldiaçığa çıktı tekrar güzeldiyaşadığım son bi kaç günü red edecek değilimhislerim beğenim hepsi hala varfakat sanırım biz telaş ediyoruzya biraz bekleyelim veya hiç başlamadan bitirelim ben seni üzerim yasinseni haketmiyorumhatta şuanda bile üzdüm senihayatına bi anda girip herşeyi mahvettimbeni anla demicem çünkü haklı hiç bir şeyim yokben böyleyim iştegüya güçlüyümşuan seninle konuşcak gücüm bile değillakin lütfen sırtını dönme banahem aliyi keza seni kaybediodumdediğim gbi sadece ikimizle ilgili şeyler diilben hayatım boyunca bu konuda mutlu olmadımhep bi şanssızlığım oldu ve yineben aptalın tekiyimkız istersen bana küfür ethırsını alneye ihtiyacım olduğunu bilmiorum yasinzaman mı veya diğer bir şey miözür dilerim
ya konuştuğum bir kız var, 4 gün önce hoşlandığını sölemişti, ben de ona karşısında anlamsız değildim, iki taraflı bir arakadaşımız var, çocuk bunun eski sevgilisi, 3 hafta çıkmışlar ve 1 yıldan beri dost olarak devam ediolar, bizimki sevmiyor onu di,ğer şeklde,işte bizimki demiş ben onla çıkıyorum diye, çocuk da terslemiş onu, bundan böyle ben yokum die, sen selamlama verdiğim biriyle oldun, yalnış analama hiç bir duygum değil ama sen bunu yapmamalıydın demişbizimki ağlamış işte, dün akşam netteydik, sonra sabahtan kalkınca bunu yazdı, bun kendim açıkladım biraz fakat, diğer taraftan sizin yorumlarınıza bırakıyorum, nolacak sizce daha sonra?
ya konuştuğum bir kız var, 4 gün önce hoşlandığını sölemişti, ben de ona karşısında anlamsız değildim, iki taraflı bir arakadaşımız var, çocuk bunun eski sevgilisi, 3 hafta çıkmışlar ve 1 yıldan beri dost olarak devam ediolar, bizimki sevmiyor onu di,ğer şeklde,işte bizimki demiş ben onla çıkıyorum diye, çocuk da terslemiş onu, bundan böyle ben yokum die, sen selamlama verdiğim biriyle oldun, yalnış analama hiç bir duygum değil ama sen bunu yapmamalıydın demişbizimki ağlamış işte, dün akşam netteydik, sonra sabahtan kalkınca bunu yazdı, bun kendim açıkladım biraz fakat, diğer taraftan sizin yorumlarınıza bırakıyorum, nolacak sizce daha sonra?