iltasyazilim
FD Üye
Sevdiğim kızla çıkmaya fazla yaklaşmıştık vazgeçme beni, hep yanımda kal gibisinden konuşmalarımız artmıştı Yani bi nevi çıkmaya başlamıştık da diyebililirim daha öncesinden bi kez beni reddetmişti 7 ay sonra kendisi bana geri geldi bi kaç ay önce de beni reddettiği zaman yalnızca çoook yakın arkadaşlarının bildiği, biriyle çıktığı haberini almıştım daha sonra da kendi geldi işte ben daha evvelden bu çocukla çıktıklarını biliyordum lakin bi kaç ay önce ayrıldılar diye biliyordum bitmiş çıkmaya başlamışlar fakat bi kaç birey dışarıda kimseye söylememişler bi kaç gün önce de akşam onu unutamadım vs gibisinden mesajlar atmıştı ancak bu mesajı atmadan önce de konusu açıldı bi şekilde (ben açmadım o da açmadı başkaları yüzünden açıldı) bana onu unutamadığını düşündüğüm için fazla kızmış ve trip atmıştı şimdiyse sen haklıymışsın onu unutamadım diyor fakat geri gelirsem onu unutmuş olarak geleceğim muhakkak ol diyor ben onu fazla seviyorum ve bu da bana fazla koydu yorumlarınızı bekliyorum giderken tekrar gelirse ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım ve o çocuğu unutup unutmadığını anlamak için nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar lütfen takviye edinnn