Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilisini unutamıyordu ayrıldım lakin ..

Eski sevgilisini unutamıyordu ayrıldım lakin ..
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 16 yaşındayım bi kıza delicesine aşık oldum 3 ay çıktık ama o eski sevgilisini unutamıyor ben en başından beri bunu biliyordm lakin daima içime atıyrdm dayanamadım artık sırf onun yüzünden bana soğuk davranıyodu ayrıldım şu anda onu nasıl unutcam eski mesajları okudukça ağlıyorum resmi olarak hüngür hüngür ne olur takviye edin

Similar threads

Hayatımda başta bir kıza aşık oldum keza deliler gibi, çünkü sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım vardı,o güne dek her zaman bomboş bir hayattı benimkisi Ben de ona kapıldım ve sevdim fakat görmeden, sadece internette facebooktaki resmiyle ve konuşmalarıyla Ailesini, daha önce başından geçenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gerçekte fazlasıyla uzun ve karışık bir konu bu bahsedeceğim Sabredip de okursanız eğer şimdiden teşekkür ediyorum Bundan tam 10 ay önce ilahi tesadüflere yorulacak şekilde onunla tanıştım Ama bu bayağı bir tanışma değildi O, ben ve aramızda bir bilgisayar vardı Evet yani biz internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba Arkadaşlar , Yazın Görür Görmez Vurulduğum Kızla Konuşmaya Başladık Başlangıcı Kısa kesicem Herşey Çok Güzeldi , 2 Ay süren İlişkiden Daha Sonra Soğuduğunu Söyleyip Ayrıldı benden Ayrıldığı Akşam Kalp spazmı geçirdim sonrası daha kötü böylece üzgündümki Lösemi tedavisi gördüm moralim 0...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
oofff napıcm ben bilmiyorum bundan böyle9 sınıftayken en yakın arkadaşımın sewdiği çocuk bana aşık olduona karşısında hiç bişey hissetmiyordum zaten o da bana hiç önerge bile etmedi çnkü arkadaşmdan nedeniyle nöyle bi şey olmayacağını o da biliyorduneyse 10 sınıf bitti o yaz ben o çocuğa aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Merhaba arkadaşlar , arkadaşlar ben 17 yaşındayım son senemde yeni 1 liseye devretmek zorunda kaldım Şimdi burada aşık olduğum birey sınıfımda yani Ilk gördüğümden beri hiç aklımdan çıkmıyor delicesine çok seviyorum onu Unutamıyorum Takriben 25 Senelik ilişkisi vardı işte geçen hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt