Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eski sevgiliye cevaplar

Eski sevgiliye cevaplar
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eski sevgiliye cevaplar sevgiliye duvar yazıları eski sevgiliye cevap Eski sevgiliden gelen SMS'lere verilebilecek cevaplar! fiilen unuttun mu? sen de kimsin? seni hala seviyorum! performansına tekrar tekrar saygı duymuşumdur zaten seni hala özlüyorum tütün bas geçer nasıl gidiyor yaşam? senden daha sonra sıradan bi güzelleşti, saol mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız, lütfen sonra her tarafta denemeyiniz naş naşınız birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! benimkinin kaskosu vardı biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkında değilsin veya farkında elde etmek istemiyorsun allah belanı versin seni unutamadım! sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun? sen varsın ve defalarca olacaksın! eyvah, bir malsın ve hep o kadar kalacaksın dün gece rüyamda seni gördüm erol bize ne oldu böyle? bir dahakine iyi örtün de uyu gece rüyamda gördüm seni, çok korktum, başına bir şey gelmedi di’mi? başıma gelen en kötü şey sendin! dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim fakat rüyanda görürsün zaten, öptüm! dün gece seni rüyamda gördüm görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten hayatım, pişmanım, geri dönmek istiyorum! tek yön güzelim burası hadi naş naş! senin gibisini bir daha bulamadım bunun beni ilgilendiren kısmı nedir? bu akşam işin var mı? mesaj attığınız kişiye şu lahza ulaşılamıyor lütfen sonradan her tarafta denemeyiniz! buldun mu bari bir kazma? senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma alinti  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt