Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

eski sevgiliye doğum günü hediyesi... ?!

eski sevgiliye doğum günü hediyesi... ?!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar
şayet bir çoğumuz eski sevgilimizi hala düşünüyoruz, yada coktan unuttuk
veyahud hala hatırladıkca bir tebessüm sarıyor içimizi yada nefretle anıyoruz geçmişi fakat her ne olursa olsun eski sevgiliden kalan bir cok hatıra var iyi yada kötü
onunla gectiğiniz yerler,onunla yediginiz yemekler,izlediğiniz filmler,konuştugunuz konular hatta ola ki kavgalar bile uzun bir süre silinmeye biliyor beyninizden dediğim gibi eger gercekten baglanmışsanız bir kere basit basit unutulmuyor yaşananlar
ve o eski sevgilin dogum gunu sizinde gününüz oluyor bi nebze tarihler silinmiyor kolay kolay hafızadan nekadar gereksiz bir birey olsada olur ya sizin için o tarih geldiginde hatırlıyorsunuz onu doğruca herseyiyle

sözü fazla uzatmadan
sevglimden ayrılalı uzun süre oldu bir yılı aşkın
ve bir ay sonra dogum gunu ama ben ona gercekten hala deger veriyorum tipinden cok insanlıgına ve ona hediye alarak mutlu olacaĞIMI hissediyorum ve bir saat almayı düşünüyorum
ama onun neler düşüncegine dair o kadar bir fikrim değil açıkcası

sizden isteğim eğer eski sevgiliz size armağan alsa ve size geri dönmenizi istese ne tepki verirdiniz ve neler hissederdiniz ? ( ve erkekler size ne armağan alınsa hoşnut olursunuz ?)

eger kısada olsa cevaplarsanız cok sevinirm gercekten görüşleriniz benim için cok degerli

saygılar

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt