iltasyazilim
FD Üye
Derhal 6 ay biriyle çıkmış bir kızBende 11 gündür kızla konuşuyorumBugün fazla özel bir önerge yaptımŞu an beklemedeyimBu arada o eski sevgilisi benim böyle şeyler yaptığımı görür görmez kızla iletişime geçmeye kalkmış heraldeBen kıza açıkca sordum ; kalbinde ya da aklında biri var mı ona kadar öneri edicektimVeya aklını karıştıran bir şeyYok dedi ve yaptım teklifiKızın kararını bekliyoruzSms'i baştan dün,mesajlaşamıyoruzda
Elektrik almış benden,dün gokarta gidip cafede oturduk çimlerde otururken lale tarzı çiçek vardıOnu koparıp verdimSonra toplu fotoğraf felan çekildik yanıma aldım kol kolaGayet samimiydiDershanesine değin bıraktım ve öptüm yanaklarından
Aklımı karıştıran eski çıktığı i*neKavga etcezde hayırlısı bebe alıcı herif bakıyoKıza bu ya*şağı nasıl unuttururum ?
(Face'e şunu yazmış ;
Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta
Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok
Hayat fazla kısa
'Mina Urgan')
Elektrik almış benden,dün gokarta gidip cafede oturduk çimlerde otururken lale tarzı çiçek vardıOnu koparıp verdimSonra toplu fotoğraf felan çekildik yanıma aldım kol kolaGayet samimiydiDershanesine değin bıraktım ve öptüm yanaklarından
Aklımı karıştıran eski çıktığı i*neKavga etcezde hayırlısı bebe alıcı herif bakıyoKıza bu ya*şağı nasıl unuttururum ?
(Face'e şunu yazmış ;
Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta
Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok
Hayat fazla kısa
'Mina Urgan')