Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgiliyle her tarafta başlatmak?

Eski sevgiliyle her tarafta başlatmak?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce herkese iyi günler
Arkadaşlar ben şuan lise 2 sınıfa gidiyorum 8 sınıfta bir sevgilim vardı ve onu çok seviyordum ama o beni bi türlü sevememiş ve ayrılmıştık Ve şuan 10 sınıfta aynı sınıftayız ve ona yeniden aşık oldum Okulda 10 sınıflarda en popüler insanlardan biriyim, ve sevdiğim kız bana çok değişmişsin vs yakışıklısın falan diyor Lakin bir sorun var sevgilisi var Lakin biz bununla fazla yakınız bana arkadaşlarına davrandıgından öbür davranıyor Daha gülen ve daha ciddi oluyor Yeri geliyor bakışıyoruz Çok seviyorum onunda beni sevmesini istiyorum fakat muhakkak olamıyorum Lütfen destek edin Lütfen

Similar threads

Mrb forum halkı ben 17yaşındayım 1sene okumadım şuan lise 2deyim 9sınıfın sonlarına içten yan sınıftan bi kızla çıkmaya başladım (takriben 3ay sevgimi içimde yaşadım) neyse yaz boyu çıktık bu kız abilerinden filan çekiniyodu bana diğer hesap açsana dedi bende açtım verir vermez şifreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ilk Olarak şuana kadar 4 kere sevgilim oldu Birincil sevgilim 5 sınıfa giderken olmuştuOnunda 23 hafta gibi takıldım sonra gelmedim yanına ayrıldık İkinci sevgilim böylece sevgili denmez fakat yan mahalleden yapmıştım, buluşacaktık fakat ben istemedim onu beğenmedim bıraktım Üçüncü sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar ben 4 gün daha sonra 15 yaşıma gireceğim,Lise 1 öğrencisiyimBundan 34 ay önce okulların açılmasıyla yeni derslik arkadaşım olan bir kızla tanıştık ve ona aşık oldum,Bu ilk aşkımdı daha öncede sevdiğimi sanıyordum lakin yalnızca sanıyormuşum daha önce hiç böyle duygular yaşamamıştımVe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,876Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt