Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski Survivor Yarışmacısı Nagihan'ın Programda Yaptığı Cinsel İlişki İtirafı Ağzımızı Açık Bıraktı!

Eski Survivor Yarışmacısı Nagihan'ın Programda Yaptığı Cinsel İlişki İtirafı Ağzımızı Açık Bıraktı!
0
102

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-deb607e0639decb7143b600746b3cf8337028aa7.jpg

Ne var ne yok anlatmış...

Geçtiğimiz gün Exxen'in en çok izlenen programlarından biri de olan Konuşanlar'da Survivor'ın eski yarışmacıları konuk olmuştu.

Programda da birçok Survivor yarışmacısı komik anılarını, itiraflarını lisana getirdi. Ama gündeme bomba üzere düşen itiraf Survivor 2018 yarışmacısı Nagehan Karadere'den geldi.

Cinsel ilgi sırlarını anlatan Nagihan Karadede, eski bir erkek arkadaşının boşanma arifesindeyken daima kapısına gelip kendisiyle kaçmasını istediğini söyledi.

Eski erkek arkadaşının daima kendisini aradığını anlatan Karadere, "Yaşadığı her ilgide, deri ahengi bulamamasının akabinde benimle bağlantıya geçiyor, kapıma geliyordu. Bana istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Fakat ben kabul etmiyordum" dedi.

Sonunda da "Benim erkekliğim bitti, kalkmıyor benimki. Ne olur bir seferlik test edelim." teklifini "Gel bi' çalışalım" diyerek kabul ettiğini itiraf etti.

O şaşırtan anları buradan izleyebilirsiniz;

Toplumsal medyada yayılan bu açıklama reaksiyon de çekti.

E bir de bu türlü bir durum var...

Siz bu mevzuyu nasıl yorumluyorsunuz? Bu özelini açmasına gerek var mıydı yoksa istediğini anlatabilir mi?

Haydi yorumlara!