iltasyazilim
FD Üye
Ilk Önce merhaba nicealem Aranıza yeni katıldım 12 sene önce ilkokulda bi platonik aşkım vardı geçenlerde facebookta bulup ekledim sahiden amacım eski arkadaşlarımı bulmaktı ama onun yeni hali de beni yeniden ona aşık etti resimlerine baktıkça kalbim küt küt atıyo vallahi bulunduğum şehre yaklaşık 280 km ötede bi üniversitede okuyo fakat anladığım kadarıyla sık sık gelip gidiyo henüz yüzyüze konuşamadım bu vesileyle facebook ilişki durumuna tarafından sevgilisi de yokmuş ona açılmayı düşünüyorum lakin durumu nasıl karşılar bilemedim ona önceden aşık olduğumu söyledim de gülerek karşıladı gerçekten muhabbeti falan da geliştirmek istiyorum ama en son göreli uzun vakit geçtiği için eskiler hariç konuşacak şey de böylece artı bulamıyorum sizce kıza aşık olduğumu söyleyeyim mi? beni, ilkokulda sevdiği kıza facebook'tan sarkıntılık yapan biri olarak düşünür mü? amacım kötü yok sapık da değilim yalnızca ona her yerde aşık oldum hoşlanmaktan öte birşey hissediyorum ona karşısında bana ne önerirsiniz? ne yapabilirim?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.