Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eskimeyen eski sevgilim..

eskimeyen eski sevgilim..
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar
ben 18 yaşındayım bu yıl lise bitti ortaokuldan berı tanıdığım biri var onunla 7sınıfta çıkmaya başladık 8sınıfta ayrıldık onu unutamıyorum hala fazla seviyorum benden daha sonra 2 kızla çıktı ben konusmamaya karar verdım bı sure lakin suan hala konusuyoruz bana sevmedıgını soylemıstı onları neden çıktı anlamıyorum lise3 te
baştan çıkar gibi görüşmeye başladık uzun zamandan sonradan onunla karşılaşmak güzeldi teklıfını kabul edıp etmeme konusunda değişken oldugumu soyledım ona
Sonradan aramamaya basladı tekrar o kızla cıktı cıkıp ayrıldı sureklı Ben çok üzülüyordum Benım onu cok sevdiğimi biliyor dahası birincil sevgilim Bu yaz temmuzda her tarafta görüşmeye başladık msjlasıyorduk o bna canım ben ona canım dıye hıtap edıyorduk sureklı sankı cıkıyor gıbıydık lakin sımdı msj atmamaya basladı msnde eşit gelınce konusuyoruz Hiç msj atmıyorsun dedım o da sende atmıyorsun dedi niçin benden bekliyor anlamıyorum Gecen aksam msnde üzgündüm o da ne oldu neden üzgünsün dedi bnde onemlı dııl tesekkur ederm ilgin icin dedım O da arkadaslar arkadaslarıyla ılgılenır dedı Ne bu şu anda ? Fazla üzgünüm Aramızda oysa arkadaslık olamaz! ne oldugumuz emin diil

Similar threads

Sa arkadaşlar dedıgım gıbı cıktıgım kızı eve getirdim evde 3 4 saat oturdkdan sonradan gittim kızı bıraktım geldim ve bundan 4 5 gün gecmesine ragmen benım kntr yok ben arayamadım ve arayamayacagımıda bılıordu o benı hıc aramadı (kntru war msj hakkı war kızın ) Konu boyle basladı Bırgun msnde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
arkadaşlar yaklasık 1hafta once ayrılmıstık cıkmaya basladıgımızda konusurken cok uzun süre bekledım fakat hıc bı adım atmadın gıbısınden soylemıstı yanı ben buna 2 3defa selamlama vermıstım msnde muhabbete ordan daha sonra devam edıyorduk kızla benzer okuldayız yanı dedı kı bana ben kımseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
mrhaba arkadaşlar ben 18 yaşndaym bundan 2 sne oncesınde tanıstm kuzenımn arkıydı ve gornce ck dgısk hısler hısstmeye basladm aşık oldm kısacası neyse bunun telefon numarasını almann yolu tek yol kuznmden almaktı aldm ve tanıstm 2 ay snra cktgı oldgnu ogrendm cktıgı cocugu ıyı tanıyordm ıbnenın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Merhaba bundan 1 ay 17 gün önce bi kız bana bi meslek için facebooktan mesaj attı 12 gün daha sonra işi falan unuttuk Kızla aralıksız muhabbet halindeydik uyku muyku yoktu sürekli konusuyoduk jurnal azami 3 saat uyuduğumu hatırlıyorum 1 ay 1 gün öncede kız bana açıldı Yani benim cıkcağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Bir sevgilim vardı 9 ay mı ne çıktık en sonunda yaz tatilinde bittiHep ayrılıp barışıyorduk sebebi onun pervasız benim çok ilgili olmamdıHer şey ortak sonucta Buluştuk ağladımSeni seviyorum bitirmeyelim dedimAma bensiz daha mutlusun dediDaha fazla üzülüyoruz dediKusura bakma dedi gittiÇok acı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt