Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eskisevgiliniznikah memuru olursa

eskisevgiliniznikah memuru olursa
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
eskisevgiliniznikah memuru olursa memur: şu anda gelin ve damadı yerlerine alalım ( isimleri okur) gelin : aaaaa necati nasıl yaaaaaa memur: ben demiştim sana gün kazanç devran döner diye gelin: necati fakat amaa memur: bu nikah belediyenin bana verdiği yetkiyle birazcık zorlama kıyılır gelin: ayyy memure: yandın olum damat: zıçtık memure: merhaba damat bey güvey: merhaba memure hanım memure: benden sonradan kaç kişinin canını yaktın gül gibi kızında başını mı yakıcan güvey: memure bayan memure: yaaaa cenk efendi nasılmış böyle iyi mi güvey : of off gelin : aaaaaaaaa sertaç ne işin var senin masada memur: nikah masasınaaaaaaaaaaaaa oturdun işteeeeeeeeeeeeeeee gelin: ayrılırken ben seni hala seviyordum sertaç memur: bundan böyle çok geç tülin gelin: yok yaa geç sayılmaz doğrusu memur : önemli misin gelin : kıy şu nikahı ne sevmesi be ben seni hiç sevmedim fakat memur : unut kızım sen evliliği ben memur olduğum sürece mümkün değil vermem seni kimselere  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt