Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eskisi Gibi Konusamıyoruz :S

Eskisi Gibi Konusamıyoruz :S

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mrb ArkadasLar SewgiLimLe Yasadıgım Bi Sorunu PayLasmak Istıyorum ;

İlişkiye BaşLayaLı 4 Ay oLuyorBen 16 yasındayım o da Bnden 3 Ay büyük İkimiz de bambaşka ŞehirdeyizFakat Bu Mesafe Aşkımıza Asla engeL tanımadı2 Defa Onu Bakmak İçin Yanına Gittim Farklı oLduğumuzda da Her gün Her Dakikayı Benzeri Berabermişiz Gibi ÜzüntüLerimizi SewincLerimizi Bütün DuyguLarımızı Telefonda Yaşadık Birbirimize anLatarak Emrindeki Birbirimizi de Çokkk ÖzLüyorduk bunu Her Defasında diLe getiriyordukAma Lisenin Bitmesini we Üniversitede benzer Yerde oLmayı HedefLiyoruz

Sonra okuLLar açıLdıktan Sonradan aiLesinin SewgiLim üzerindeki Baskısı Basmakalıp bi arttı her gün diLe getiriyordu bunuHatta teLefonunu biLe eLinden aLmışLardı 1 ay görüşemedik o yüzden :S o oLaydan Sonradan bana biraz soğuk dawranmaya başLadı yani eskisi gibi konusamıyoruzBeni Eskisi Gibi Merak Etmiyor Kısa Kısa CewapLar Veriyor Ast bu şart ara ara oLmuyor Merak ettiği de oLuyor fakat eskisi gibi değil o zamanki iLgiyi gösteremiyorBazen de babasının ya da annesinin yanında oLduğunu söyLeyip msj atamayacağını söyLüyor bi yandan da mektep,Dershane we Öss Sınawına HazırLanıyor Yani Neredeyse Boş Vakti Hiç Değil :S Acaba Üstündeki Bu BaskıLar Yüzünden mi Bana böyLe davranıyor Yardımcı oLabiLirseniz fazla Sevinirim Çünkü AkşamLarı Gözüme Uyku Girmiyor BunLarı Düşünmektenn Şimdiden Tşk Ederimmm

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt