Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zülfü Livaneli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz zülfü livaneli eşkiya dünyaya hükümdar olmaz eşkiya dünyaya hükümdar olmaz zülfü livaneli Sene 1341 mevsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterine adını koydum Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Fazla zamandır çektim kahrı zindanı...
Eşkıya Turku sozleri,eşkiya dunyaya hukumdar olmaz,eşkıya turkulerinin sozleri
İki Eşkiya Carpışması Turku Sozu
Carpışmadan once Mehmet Cavuş'un soylediği
Mehmet Cavuş der ki yureğim catal
Fişekliğim belimde tam yedi katar
Kuş olsan ucsan Kurtoğlu kır atım yeter
Gokteki ucan kuşlara...
ATV ekranlarında yayınlanacağı uzun süre önce duyurulan ancak bir türlü yayınlanamayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazisimli dizi hakkında sona yaklaşıldı Dizi Eylül ayında başlıyor
genel olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu adından da anlaşılacağı üzere yeraltı dünyasında...
Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını ustlendiği ATV'nin yeni dizisi Eşkiya Dunyaya Hukumdar OlmazEylul ayında başlıyor Ha bugun ha yarın derken nihayet dizinin yayınlanma tarihi belli oldu ve tanıtımları donmeye başladı Dizi bir mafya dizisi ancak icinde aşk ve entrikada yok değil
Eşkiya Dunyaya...
Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği ATV'nin yeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar OlmazEylül ayında başlıyor Ha bugün ha yarın derken nihayet dizinin yayınlanma tarihi muhakkak oldu ve tanıtımları dönmeye başladı Dizi bir mafya dizisi ancak içinde aşk ve entrikada yok yok
Eşkiya Dünyaya...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.