Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşkiya

Eşkiya
0
350

Similar threads

Zülfü Livaneli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz zülfü livaneli eşkiya dünyaya hükümdar olmaz eşkiya dünyaya hükümdar olmaz zülfü livaneli Sene 1341 mevsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterine adını koydum Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Fazla zamandır çektim kahrı zindanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Eşkıya Turku sozleri,eşkiya dunyaya hukumdar olmaz,eşkıya turkulerinin sozleri İki Eşkiya Carpışması Turku Sozu Carpışmadan once Mehmet Cavuş'un soylediği Mehmet Cavuş der ki yureğim catal Fişekliğim belimde tam yedi katar Kuş olsan ucsan Kurtoğlu kır atım yeter Gokteki ucan kuşlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
ATV ekranlarında yayınlanacağı uzun süre önce duyurulan ancak bir türlü yayınlanamayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazisimli dizi hakkında sona yaklaşıldı Dizi Eylül ayında başlıyor genel olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu adından da anlaşılacağı üzere yeraltı dünyasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını ustlendiği ATV'nin yeni dizisi Eşkiya Dunyaya Hukumdar OlmazEylul ayında başlıyor Ha bugun ha yarın derken nihayet dizinin yayınlanma tarihi belli oldu ve tanıtımları donmeye başladı Dizi bir mafya dizisi ancak icinde aşk ve entrikada yok değil Eşkiya Dunyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği ATV'nin yeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar OlmazEylül ayında başlıyor Ha bugün ha yarın derken nihayet dizinin yayınlanma tarihi muhakkak oldu ve tanıtımları dönmeye başladı Dizi bir mafya dizisi ancak içinde aşk ve entrikada yok yok Eşkiya Dünyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt