Eskiyen konsolunuzu atmak yerine el becerinizle yenileyin Arkadaşlar ''Bu konsol bundan böyle eskidi en iyisi ben bunu atayım'' demeden önce bir gözden geçirin ''ben bunu nasıl değerlendirebilirim'' diyeEvet ben bunu el becerimle hallederim diyorsanız işte size eski konsolu değer biçme işlemi 1548800809 1548800809 eskiyenkonsolunuzuatmakyerineelbecerinizleyenileyin5c50d32dce1abeskiyenkonsolunuzuatmakyerineelbecerinizleyenileyin5c50d32dce1ab eskiyenkonsolunuzuatmakyerineelbecerinizleyenileyin5c50d32dce1ab Belki de atmayı düşündüğünüz, gözden çıkardığınız eski bir konsolunuzu rengini değiştirip belirleyeceğiniz bir temada desenlerle süsleyerek çocuk odası için uyarlayabilirsiniz Bu örnek de deniz teması işlenmiş fakat siz bebek odasında kullandığınız bordürlerden, çocuğunuzun severek okuduğu bir öykü kitabının resimlerinden de yararlanabilirsiniz Zorunlu malzemeler: çekmeceli bir konsol, zımpara kağıdı, fırça, Astar badana, renkli akrilik ahşap boyası, makas, sünger, birkaç eski kap ve vernik 1) Önce konsolun dış yüzeylerini zımparalayarak varsa eski boyaları çıkarın ve pürüzsüz bir yüzey elde edin Arkasından astar boyanız ile 2 kat boyayı dış yüzeylere sürün ve kurumaya bırakın 2) Badana kururken siz süngerlerinizden belirlediğiniz temalarda şekilleri muhakkak 3) Öbür renklerdeki boyalarınızı tabak şekilli bir barbar yeterli miktarda dökün ve şekilli sünger parçalarınıza boyayı yedirerek şekildeki gibi çekmece üstlerine basarak desenlerinizi oluşturun 4) Boyalar tamamen kuruduğunda bir barbar koyacağınız verniği iki kat tüm yüzeylere uygulayın ve son kere kurumaya bırakın ????: Büyükçöplük Sanal Dünya El becerimizi geliştirelim Büyükçöplük Sanal Dünya