Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esme Deli Ruzgar,Yureğim Acıyor

Esme Deli Ruzgar,Yureğim Acıyor
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Haberinin olmadığı hayallerin icinden,anlamayacağın bir lisanla,gecenin bir yarısı yazmak istedim,seni nasıl haberin olmadan sevdiğimiBilsen utanırım,yuzune soylemeye zaten cesaretim yok,gururum yureğime vurulan prangamdırDilimde kelimelerim lal olurken kalem ellerime hukmediyor,bir yazımlık murekkep bu gece seni sayfalara taşıyor

Uzaktan seyrediyorum her defasında seni, bakışlarım da sana karşı beslediğim hayaller gibi imkansız geliyor Cesaretimi toplayıp yanından gecmeye bile utanıyorum, kalbim dile gelip de seni seviyorum der diye korkuyorumYaklaşmaya urkerken seviyorum demeye gucum yetmez biliyorumKimsin, nesin bilmeden yureğimi aşka duşurdum, sarı saclarından, kahverengi gozlerinden bir dunya kurdum kendime, seni senden habersiz sevmekteyim

İcime yonunu bilmediğim yerlerden,belirli zaman dilimlerinde meltemler esmekte hafiften, esintinin getirdiği koku senindir diye,buz gibi havaya rağmen pencerelerini acıyorum odamınOdama sen dolarsın, kokun odamın hakimi olur belki diyeNefes diye icime havayı değil,seni cekiyorumBen senden adımlar kadar uzak mesafelerde,mevsimin adına inat bahar tadında cemreler buyutuyorum,yani ben seni senden habersiz sevmeye devam ediyorum

Esmese bu ruzgarlar,
Kokundur diye icime cektiğim hava yureğime dolmasa,
Bir huzunlu duştu,uyandığımda terk edecek bu huzun beni desem,diyebilsem
Kandırsam kendimi,gozlerime yasak etsem suretini
Nakış gibi işlesem gercekleri duşlerin yamacına
Her gece bir duanın eşiğinde,sana dair dileklere tovbeleri bir bir sıralasam
Vazgecer miyim acaba seni senden habersiz sevmekten
Sanmıyorum…

Bazen kızıyorum,cık karşısına soyle nasıl sevdiğini,anlat hayallerinde yaşadığın aşkı diyorum kendimeSaniyelik cesaretlenmeler sarıyor dort bir yanımı, sonrası hep endişe karamsarlık Sevmek zor bilirim,ama birini onun haberi olmadan sevmek,yaşamakla olmek arasında bir adım ileri iki adım geri gitmek gibi bir şeyKağıda dokmek en kolay olanı,gurur iflas ediyor,utangaclık sozlerin golgesinde yok oluyorSesimi duyuramıyorum belki,ama her cumlem avaz avaz;seni seviyorum diye bağırıyor

Bir sevda masalı bu
Yazan platonik bir aşık
Şahidi yalnızlık,
Cumleleri siper etmişim kendime
Yureğimi hareket ettirmeye gucum yokken
Sana nasıl soylerim
Seni senden habersiz sevdim,seviyorum diye

Esme be ruzgar boyle delice,sen estikce icimdeki bu acı beni dirhem dirhem tuketiyor

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt