Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
esmer mi kumral mı yoksa sarışın mı Hadi bakalım melekler varsayım edin üstteki aza esmer mi kumral mı sarışın mı bakalım benim ten rengi mi başlangıçta kim tahmin edicek Hadi başlayalımesmermikumralmiyoksasarisinmi5c51686ed3090alt esmermikumralmiyoksasarisinmi5c51686f0ed24gifalt...
Nilay dorsa sarışınlara gönderme yaptı!! Ben bu sarışın esmer kumral tartışmasını anlamadım gitti birşeyi iyi yapıyorsan kimseye gönderme yapmıcaksın bence kendi yolunda ilerliceksin! 1548654766 1548654766...
SarışınKızılEsmer ) Bir sarışın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar İtfaiye derhal durum mahalline gelmiş, zorunlu cihazları çıkartmışlar Çatıdan atlayanları yakalamak için yanlarında getirdikleri çarşafı tuttuktan daha sonra, çatıya doğru...
Deri Renginize Kadar Fondöten Seçimi fondöten seçimi deri rengine tarafından fondöten Sevgili melekler, makyajın kayda değer bir ayrıntısı olan fondöten seçimi, makyajın görünmesi açısından fazla önemlidir Deri rengine yerinde seçilmeyen bir fondöten yüzü ya kıpkırmızı gösterir veya ölü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.