esnaflardan minicik yalanlar 1 elinizdeki tek kaldı diğer değil 2 Yani alın diye demiyorum bu size çok yakıştı 3 Her bedene uyar bu bununla birlikte uni***tir 4 Her rengin altına giden bir ürün seçtiniz 5 Zevkinize hayranım açıkçası bu kadar olur heee 6 Azıcık sıktı gibi lakin kullandıkça açılır merak etmeyin 7 Bunun garantisi bana kalırsa benim abla 8 Bir sorun çıkarsa tıpkı alıp getiriyorsun 9 Son bilet son kısmet! 10Kesinlikle orijinal parçasıdır abi Ta Çin’ den geliyor bize de 11Kusura bakma gülüm ya bizde de bozuk kalmadı 12Çocuğu depoya yolladım şu anda kapar gelir 13 Daha ucuza bu malı bulmanız muhtemel yok 14 Abla bu tabaklar ithaldir kesinlikle kırılmaz(Made in China heee ) 15Kurtarmıyor abla inan oysa zararına satıyorum 16Garson bey yumurtam 5 dakika kaynasın Cilalı efendim 2 dakikada hazır olur 17Henüz son parçayı sattım Fakat fazla şanslısınız tıpkı onun gibi bir model var elimizde 18İhraç fazlası bunlar Ondan ucuza satıyoruz 19Ama biliyorsunuz birincil bir hafta tüm ayakkabılar sıkar 20Hangi bacak sıktı? Sağ mı? E alışılagelmiş alt? 21Pek göründüğüne bakmayın bu bir teknoloji harikası 22Hatta bunun mucidi köşe oldu hemen Hawai’ de tatil yapıyor 23Bu ürünü bizden diğer bir de New York’ta bulabilirsiniz 24Bu kumaşın en büyük özelliği çekmemesidir 25Hakiki timsah derisidir biz tasfiye sebebiyle ucuza bırakıyoruz 26Gerçekte o fiyata olası yok ama ayağınız alışsın babında olsun bakalım 27Bizde çürük yok abla seç beğen alAbla domatese elleme çöküyo daha sonra 28Denizden yeni çıktı bunlar gel! 29Ekmekler taze fakat üzeri açık kalmış ondan kurumuşlar birazcık 30Elmalar Amasya’ dan! Şeftali Bursa’dan! Portakal Washington’ dan! Cevizler Hindistan’dan!? 31Alıcı velinimetimizdir 32Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir 33Şikayetlerinizi bize memnuniyetlerinizi başkalarına söyleyiniz 34‘’İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi seçim ederim’’ 35 Bizde TSE siz mal bulamazsınız(Bağlı TSE almak pek basit olunca) 36Makbuz veririm bağlı de yazarkasa arızalı Gelip geçerken uğrayın vereyim alıntı