Espirili bir böylece da kapaklık nickler unutmuş nickler şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş iblis nickleri kendini düşünen nickler nasıl espirili olunur Espirili bir o kadarda anlamlı dokandırmalık nickler arıyorsanız bu nickler tam size tarafından buyrun istediğinizi alın msn iletinizde kullanın * Görünce hiç kızmadım elma kurduna, bıçağı saplayan bendim onun yurduna * Yapma be ölüm meleği, mario’nun bile üç canı varespirilibirokadardakapakliknickler5c5833a84f904alt * Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım * Üç kuruşluk insana beş kuruşluk layık verirsen, aradaki iki kuruşa seni satar * Nescafe bile üçü bir arada, ben hala yalnızım * Kediye kafa atan psikopat fare * Manâsız kaset koydum kafamı dinliyorum * Kıyamet gelsede kopsakespirilibirokadardakapakliknickler5c5833a84f904alt * Bana sataşmak (G)üven, (Ö)zveri, (T)ecrübe ister * Coca Cola’yım hayatın tadıyım * Rocco’yum çok şekerim * Albeniyim bahanem çok * Çikolotalı gofretim beni sevmeyen varmı? * Hüsnü bile gelse şenlendiremez beni * Evlenip balayına gideceğime, bekâr kalıp alayına giderim * Bu msn benimle Girinli Falan Konusuor Ne Bacak!! * Madem kişisel ileti neden herkes okuyabiliyor * Omo reklamındaki kız tecavüze uğramıs lakin üzülmeyin kirlenmek güzeldir * Önceden şizofrendim derhal ikimizde iyiyiz * Türkçesi fazla de şimdi ingilizce çalışıyor * Hoşlanmak çaydır sevilmek şeker, benim gibi garipler çayı tatsız içer * Fenerbahçe’yi tutaçağıma aklımdan sayı tutarım * Kafa tasımı kırdırıp beynimi oydurdum hala akıllanmadım, kronik deliyim * Artk ksa cmlelr kruyorm * Yatakta ve batakta eşi olmayanlar ellerine mahkumdur * İşi olmayan cizgilerimi saysin: |||||||;|||;’p0|||||||||||||||||||||'''||||||| * İyi öğretmen yoktur, salak öğrenci vardır * Prenses dediğin pamuk gibi olmaz taş gibi olur taaşşş * Seni niye engelleyim güzelim sen doğuştan olan engellisin zaten * kişisel neyim oldu ama iletim olsun * Çirkin kadınlarla evlenmeyin, bırakın soyları tükensinespirilibirokadardakapakliknickler5c5833a84f904alt * Selvi boylum, alzaymırım * Vaftize gittim gelicem * Sevgilimleyim, kızlar itinalı yazın * pek yalnızım oysa cornetto aşkımayı bile kendim yiyorum * Gökten meg ryan yağsa bize er ryan düşer, onu da kurtarırlar * Teflon tava gibiyim; kimseye yanmam, kimseye yapışmam * Kim vurduya gitti birazdan gelir * Pc başında yok vurmuş kafayı yatıyor, bir pc uğruna ya rab ne uykular kaçıyor * İtiraf ediyorum, winamp'taki unknown artist benim * Dr oetker doçent olsun * Cümbür Cemaat şizofrendir ama ben değilimbende değilim * Burası kiralıktırmüracat için bir ileti yeter * Her tespih sallayan delikanlı olsaydı imamlar külhanbeyi olurdu * Çölde su arasam ütü bulurum voltranı oluştursak g*tü olurum * Bir kısa mesajda bile 160 kişilik var sende tek bir kişilik yok * Sen gel milyonlarca spermin arasından birinci ol, yaşadığın hayata bak * Bir gün bir gün bir çoçuk, eve de gelmiş kimse yok kapıda kaldım * Yolculara simit atan psikopat martı * Gülerken düşündürürüm, düşerken güldürürüm * Pazarları çalışmaktan pazartesi sendromuna giremeyen insanı * Üçbeş kendini bilmez hintli kaval çalıp yılan oynattı diye tüm hindistanı bi kalemde silemem * Ya save ya * Hrant Dink öldü, hepimiz Ermeni olduk Papa öldü, hepimiz Hristiyan olduk Uzlaştırma Dere öldü, hepimiz Rockçı olduk Allah Bülent Ersoy'u başımızdan eksik etmesin * Egoist olduğum değin mükemmelim de * Altın vuruş yaptım hayallerime * Çirkin kızlar! ufak etek giyip te kafamızı karıştırmayın * Msn'de 50 birey açık 27 birey dışarda 20 meşgul 2 derhal dönecek 1 mal'da oturmuş nick'imi okuyor * Bençokayrılıklargördümoyüzdenhereşeyibirle� �ikyazdım * Kanuni kanuni, beni bırakıpta nerelere gidiyorsun hain erkek * Ben mevlana değilim, bana adam ol pek gel * Benim gibisini google'da arasan bulamazsın * Beyindll bulunamadı * Üşeniyorum öyleyse yarın * Son sözünde aklın dek kısaydı * Biz üç kişiydik ben, keyfim ve kahyası * Git bobi! bana eski günlerimi getir * 7 rakamla amortiyi kaçıran adam * Golgi aygıtı bulunamıyor, yine de internete girmek istiyor musunuz? Çekirdeğe başvur Golgi aygıtı ara Lizozomu devreye sok * Satanist kesen mücahit kedi * Bilgisayarımda virüsler lorke çekiyorlar * Bilinç altımda kalanın canı çıksın * BoşunaSaymaYirmiHarf * Hamdi Bey'e teşekkür ediyorum lakin YOKUM * Hoş kızlar cipse aynı , böylece çıtır çıtırdır , yanına gider bi bakarsın anaa bildiğin patates * Reçel yapan iki yüzlü arı, satanist kesen mücahit kedi tümü benim * Ziraat Okumalıydım * 3 alfa 2 beta ışıması geçirsem insan olur muyum? * Bireysel iletimle değil, sanatımla bir yerlere varmak istiyorum * Gerçek bi prens bulana değin daha kaç kurbaa öpmem gerekecek * Sigaranın kötülüklerini okudukça, okumayı bıraktım * Cümbür Cemaat aynıyken ben farklıydım, hemen herkes fark arkasından ben yine aynıyım * Şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş * Farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim * Alkol beyin hücrelerini öldürüyosa, ben hücre almak istiyorum * Ağlarsa Kablosuz Ağlar, Gerisi Yerel ağlar * Babama beni ne değin seviyorsun diye sordum ;dünyalar dek dedi dünya ne kadar dedim 5 kuruş etmez dedi * Yıllar önce bana bir gül vermiştim, solunca gelirim demiştin, gül plastik çıktı * 2+1 konut arıyorum…Grup arıyorum…Bass dersi vericek öğrenci arıyorum… Belamı arıyorum… * Seni seçtik diye adam mı oldun pikachuuu * Tsubasayla benim, hepinizsiniz * Üç silahşörleri sayıyorum, sayıyorum dört çıkıyor * Barbie değil harbi kız * Ulan mario çocukluğum senin manitanı kurtarmakla geçti * Okeye ikinci, üçüncü ve dördüncü aranıyoor (oğlum varsa bi de siyah 8li getirin lann * bir zamanlar altını çizdiklerimin, acilen üstünü çiziyorum * Aşk bir sudur, ben niyetliyim sen buyur * Herşeyi çakmak zorunda değilsin, haddini bil yeter