Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

espri tuzagi

espri tuzagi
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
mizah tuzagi &quotKendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer &quotYeri doldurulamaz biri olma, yoksa terfi edemezsiniz &quotBirincil seferde kazanamazsan, suçu amirlerine beygir, ikinci seferde kazanamazsan aldatma yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salaklığın alemi değil &quotHer müdür, müdür müdür? &quotSon tebessüm eden , espriyi en son anlayandır &quotIddiasız olunBen mükemmelliğimi buna borçluyum &quotMantığın bittiği yerde Türk FİLMi başlar &quotÇocuktan al haberi ,ucuza gelsin &quotKurnazlık saman altından su yürütmek yok samanı toptan yürütmektir &quotArtık benden HAYIR! gelmez tüm cevaplarım EVET! &quotİyi tatiller fazla abuk subuk, tatilin kötüsü olur mu hiç ? &quotBana içini dök, fakat etrafı daldırma &quotKalbinin kapılarını aç, akıntı yapsın &quotÜniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri &quotHer türlü iyi gaye özen ile suistimal edilir &quot Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum &quot Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın Fazla zevkli oluyor &quotMerak etmeyin, kısırlık kalıtsal değildir: oğlunuza geçmez Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma &quotKopyayı çeken sıfırına katlanır &quotÇok becerikli birisiyim, garip sorun yaratırım &quot Hayatı komedi sananlar son espiriyi iyi düşünsün &quot Kötü baht da olmasa şansın yüzünü göremiyecektim &quot Allahım kendim için bir şey istemiyorum lakin anama hoş ve zengin bir gelin ver &quotHaydi, keselim şu ağacı yaşına bakalım &quotÖlürsem kabrime gelme sıkışırız &quot Boks spor ise savaş olimpiyattır &quotİnsanları tanıdıkça hayvanları daha fazla seviyorum &quot Ey yükselen nesil ! Altında inin ya şu anda düşeceksiniz  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt