mizah tuzagi "Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer "Yeri doldurulamaz biri olma, yoksa terfi edemezsiniz "Birincil seferde kazanamazsan, suçu amirlerine beygir, ikinci seferde kazanamazsan aldatma yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salaklığın alemi değil "Her müdür, müdür müdür? "Son tebessüm eden , espriyi en son anlayandır "Iddiasız olunBen mükemmelliğimi buna borçluyum "Mantığın bittiği yerde Türk FİLMi başlar "Çocuktan al haberi ,ucuza gelsin "Kurnazlık saman altından su yürütmek yok samanı toptan yürütmektir "Artık benden HAYIR! gelmez tüm cevaplarım EVET! "İyi tatiller fazla abuk subuk, tatilin kötüsü olur mu hiç ? "Bana içini dök, fakat etrafı daldırma "Kalbinin kapılarını aç, akıntı yapsın "Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri "Her türlü iyi gaye özen ile suistimal edilir " Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum " Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın Fazla zevkli oluyor "Merak etmeyin, kısırlık kalıtsal değildir: oğlunuza geçmez Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma "Kopyayı çeken sıfırına katlanır "Çok becerikli birisiyim, garip sorun yaratırım " Hayatı komedi sananlar son espiriyi iyi düşünsün " Kötü baht da olmasa şansın yüzünü göremiyecektim " Allahım kendim için bir şey istemiyorum lakin anama hoş ve zengin bir gelin ver "Haydi, keselim şu ağacı yaşına bakalım "Ölürsem kabrime gelme sıkışırız " Boks spor ise savaş olimpiyattır "İnsanları tanıdıkça hayvanları daha fazla seviyorum " Ey yükselen nesil ! Altında inin ya şu anda düşeceksiniz