Espriler Milyonlarca sperm arasindan birinci gel bir de yasadigin su hayata bak! Tanrim! Kendim için bir sey istemiyorum Yalnizca anneme parali ve güzel bir gelin nasip et Hakan Sükür sakatlaninca onu kim tasir? Hakan Tasiyan!! Kursunlar cok utangactir, adres sormazlar!! Bir zencinin koluna düsen kadin neder? Yazık, Karakola düstüm! Tartmioyr abi bu terazi, kim sürdü üstüne AntiTartar macununu?? Sacinizi nasil keselim? Gürültüsüz! baba: ya kizim sen niçin Kürtaj oldun, hani Mühendis olacaktin? Iki adam muhabbet yapiyormus, ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demislerNe Geyigi demisler, Ren geyigi demislerNe reni demisler,el freni demislerNe eli demisler, hanimeli demislerNe hanimi demisler, Konut hanimi demislerNe evi demisler,Dag evi demislerNe dagi demisler, Agri Dagi demislerNe agrisi demisler,bas agrisi demislerNe basi demisler,Kusbasi demislerNe kusu demisler,muhabbet kusu demislerNe muhabbeti demisler, GEYIK muhabbeti demislerNe Geyigi demisler Senin lafina kim inanir? KADIR INANIR!! Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu gardiyana ne demis?? Cok Korkuyorum, elimi tutarmirmisin? Selamlama, ben Aydan SenerHadi ya, benden dünyadan Neil Armstrong