Esra Balamir gözyaşları içinde hastalığını anlattı 2005 yılından beri tanı konulamayan bir hastalıkla savaşan oyuncuşarkıcı Esra Balamir, iyileşmek için dua ediyor Önce boynundaki lenfleri şişen, ardındaki da dalağı alınan Balamir, Ölmekten yok, sevdiğim insanları üzmekten korkuyorum Dalağım alındığında anneme felç inmiştidiyor Meşhur oyuncuşarkıcı Esra Balamir, üç yıldır doktorların tanı koyamadığı bir hastalıkla uğraş ediyor Boynundaki lenfleri şişen ve dalağı alınan hoş oyuncu, üzüntüden evden çıkmak istemediğini ve tek dileğinin sağlığına kavuşmak olduğunu söylüyor * Hastalığınızın adı ne? Bütün bir adı değil Bir sabahleyin kalktığımda; boynumda lenf şişmesi olduğunu ayrım ettim O günden beri, kafamı yastığa koyup huzurla uyuyamıyorum Boynumun acımayacağı bir açı arıyorum kesintisiz Halsizim Rahatsızlık 395 dereceye dek varan alev yapıyor 2005'ten beri çekiyorum ve her şey daha kötüye gidiyor Normalde hastalığım ara ara beni yokluyordu lakin 6 ay hiçbir şey hissetmediğim de oluyordu Fakat bu son gelişi fazla zinde oldu Her geçen gün daha kötü uyanıyorum * Doktorlar ne diyor? Dediğim gibi; hastalığımın adı bilinmiyor Üzülüyor ve Keşke size daha pozitif izah etme yapabilseydikdiyorlar * Peki sizi tamamen nasıl etkiliyor bu hastalık? Ateş yapıyor, halsiz bırakıyor, dalağım alındı El ve ayaklarımda şişmeler oluyor Ne öldürüyor, ne de güldürüyor Ölecek miyim, ömür boyu çekecek miyim yoksa geçecek mi hiç bilmiyorum Doktorlar da bilmiyor Geçenlerde Bir üniversite hastanesine yatayım, her testi yaptırayım Ne olacaksa olsundedim Sonra annem aradı O Kadar bir hastaneye yatırmam seni, ya başına bir şey gelirsediye bana tepki gösterdi Etrafımdaki ırk benden daha fazla korkuyorlar habertürk id