Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esra balamirin bilinmeyen hastalığı

Esra balamirin bilinmeyen hastalığı
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Esra balamirin meçhul hastalığı esra balamirin hastalığı masur hastalığı esra balamir balamir hastaligi masur hastaligi Allah şifa versin yani ara sıra tıpta bağzı hastalıklar aleyhinde teşhis koyamıyor Esra Balamir'inde hastalığı bu türden Haberimize geçiyoruz 2005 YILINDAN BERİ TANI KONULAMAYAN BİR HASTALIKLA SAVAŞAN OYUNCUŞARKICI ESRA BALAMİR, İYİLEŞMEK İÇİN DUA EDİYOR 1549497 1549497 esrabalamirinbilinmeyenhastaligi5c4de7dde4309esrabalamirinbilinmeyenhastaligi5c4de7dde4309 http:img378imageshackusimg378937411fw3 Önce boynundaki lenfleri şişen, gerisinde da dalağı alınan Balamir, 'Ölmekten yok, sevdiğim insanları üzmekten korkuyorum Dalağım alındığında anneme felç inmişti' diyor Ünlü oyuncuşarkıcı Esra Balamir, üç yıldır doktorların teşhis koyamadığı bir hastalıkla uğraş ediyor Boynundaki lenfleri şişen ve dalağı alınan hoş oyuncu, üzüntüden evden çıkmak istemediğini ve tek dileğinin sağlığına kavuşmak olduğunu söylüyor * Hastalığınızın adı ne? Bütün bir adı yok Bir sabahleyin kalktığımda; boynumda lenf şişmesi olduğunu fark ettim O günden beri, kafamı yastığa koyup huzurla uyuyamıyorum Boynumun acımayacağı bir açı arıyorum kesintisiz Halsizim Hastalık 395 dereceye dek varan alev yapıyor 2005'ten beri çekiyorum ve her şey daha kötüye gidiyor Normalde hastalığım ara ara beni yokluyordu fakat 6 ay hiçbir şey hissetmediğim de oluyordu Lakin bu son gelişi çok kuvvetli oldu Her geçen gün daha kötü uyanıyorum KÖTÜYE GİDİYOR! * Doktorlar ne diyor? Dediğim gibi; hastalığımın adı bilinmiyor Üzülüyor ve 'Keşke size daha fazla yorumlama yapabilseydik' diyorlar * Peki sizi bütün olarak nasıl etkiliyor bu hastalık? Ateş yapıyor, halsiz bırakıyor, dalağım alındı El ve ayaklarımda şişmeler oluyor Ne öldürüyor, ne de güldürüyor Ölecek miyim, ömür boyu çekecek miyim yoksa geçecek mi hiç bilmiyorum Doktorlar da bilmiyor Geçenlerde 'Bir üniversite hastanesine yatayım, her testi yaptırayım Ne olacaksa olsun' dedim Sonradan annem aradı 'Öyle bir hastaneye yatırmam seni, ya başına bir şey gelirse' diye bana tepki gösterdi Etrafımdaki ahali benden daha çok korkuyorlar BULAŞICI DEĞIL! * Bu hastalıktan daha sonra ölümü düşündünüz mü? Bana, 'Ölecek misin?' diye soranlara; 'Bilmiyorum' diyorum Doktorum da bilmiyor Ölümü aklıma getirmemeye çalışıyorum 'Ben, bunu da atlatırım' diyorum Lakin üç yıl sürünce, insan bazen umudunu kaybediyor Ölümden korkmuyorum fakat düşünmüyor da değilim En fazla; sevdiğim insanları ve ailemi düşünüyorum Dalağım alındığında annemin yüzüne felç indi Benim, daha yapmak istediğim çok şey var * Arkadaşlarınız arayıp soruyor mu sizi? Depresyonda değilim ama kimseyle karşılaşmak istemiyorum Hastalığım baştan başa böylece yalnızdım oysa Bana hap verecek arkadaşım olmadı 'Geçmiş olsun, ben de akşam yemeğe çıkıyorum' deyip, telefonu kapadılar Sanat dünyasından da ikiüç birey aradı Biri; Zeynep Mansur'du Bir gün sosyetik bir kuaföre gittim Arkamdan, 'Bu kız manikür, pedikür yaptırıyor Ya hastalığı bize de bulaşırsa?' demişler Benim hastalığım bulaşıcı yok! GÜNAYDIN id  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt