Esra Ceyhan nasıl 26 kilo verdi? sibel can nasıl zayıfladı kilo verenlerin hikayeleri kilo verenlerin fotoğrafları nasıl zayıfladılar sibel can verdi Kocası yüzünden zayıfladığını söyleyen Ceyhan: “Odun gibi olmuştum Kocam beni kıskanmıyordu bile Gözünün dışında kaydığını hissedince silkelenip, zayıfladım 1548650188 1548650188 esraceyhannasil26kiloverdi5c4e86d11d441esraceyhannasil26kiloverdi5c4e86d11d441 http:img144imageshackusimg14446631kdu1 Vatan'ın haberine tarafından, Esra Ceyhan yeni yayınlama dönemi için hazırlıklarını tamamladı Öyle oysa bedenen da büyük bir metamorfoz içine girdi Rejim yaparak hamilelikte aldığı kilolardan kurtuldu Yeni görüntüsüyle fotoğraflar da çektirdi Kısa sürede nasıl bu değin zayıflamıştı? İşte Ceyhan’ın açıklamaları: Doğumdan sonradan kendimi odun gibi hissettiğim dönemler oldu Belim böylece kalınlaşmıştı ama Kocam kimi zaman beni kilolu, uyumayan, çökmüş, şebelek gibi gördü Bana kesintisiz “Daha da kilo aldın diyordu Erkek seni beğenmedikçe daha da fazla bakımsızlaşıyorsun Eşim o dönem beni hiç kıskanmıyordu, gözünün ucuyla bile bakmıyordu Bebekle birlikte insan anne elde etmek ve çekici belirmek arasında kalıyor Tabi fakat anne olmayı seçim ediyor Anne olduktan daha sonra etek boyumu uzattım, dekoltemi azalttım Frapan bir makyaj yaptığım zaman bile “anneyim yerinde olmaz dedim Karıkoca ayrılmaları en fazla doğumlardan sonra oluyor Eşlerin hanımlarını cazibeli bulmamaları da bu dönemde yaşanıyor Benim de pek bir dönemim oldu Doğumdan sonra olan deformasyon yüzünden kesintisiz pantolon ve kalçayı kapatan şeyler giyiniyordum Eşimin bana bakışı bile değişti Gözünün dışarıda gittiğini hissetince “Acaba beni açlık etmiyor mu? diye düşündüm Çünkü doğumdan sonradan çekiciliğin ve güzelliğin azalınca diğer kadınların kocana bakışı da değişiyor Kocanı bekar, boşta bir erkek gibi görüyorlar Böyle olunca sirkelenip, toparlandım Doğum sonrası kadın aldatılabilir Bu eksik kaldı benim de başıma geliyordu Fakat kocam Allah’tan bunu bana yaşatmadı Bir kadın için ne değin rencide edici bir şey Evdeki bakıcıdan bir farkın olmuyor Keza o dönemde evdeki bakıcı da fazla önemli Bakıcı evin hanımından daha güzel daha rahat olmamalıdır Bir bayan kendine göz göre kadar neden bir karşı taraf yaratsın ki? Bakıcıyı eşine tercih eden erkekler de var Ben fazla güzel bir bakıcıyı işe almazdım Benim evimde çalışanlar kolsuz, yakasız, yakası açık giyinemez
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.