Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Esra Elönü Kimdir

Esra Elönü Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Esra Elönü Hayatı

Esra Elönü Biyografisi

Esra Elönü acayip çıkışları ile uyarı çeken tesettürlü bir yazanEsra Elönü çok eleştirilen bir yazardır Gerek giyimi olsun, gerekse yazdıklarından ötürü aralıksız eleştirilerin odağında bir kadınEsra Elönü başlıca muafazakar kesim göre takip ediliyor Ama Esra Elönü giyimiylede tesettürlü hanımların ilgisinde olan bir yazan

Esra Elönü kendisini kısaca şöyle anlatıyor

Muhafazakar bir ailem var Babam imam, altı kız kardeşiz, annem de her anne gibi kutsal Bu aşamaya savaşarak geldim natürel Kürek değil kılıç çekerek yani Çok veya az genç almak evet ikisi de vakit kazandırıyor iyi bir şey
Fazla öbür geliyorum insanlara Fakat fiilen fazla farklı olan bir şey yok Herkesin kabul ettiği bir kıyısı var Herkes kendi kıyısının bekçisi Ben böyle bir kıyıda doğmuşum, kabul ediyorum Ama bu kıyıda ne yaparsanız olay oluyorsunuz Özellikle son üç seneden beri bu değin yoğun bir çeşitlilik ve bu manada yoğun bir tepkiyle karşılaştım Doğrusu hiçbir şey yapmıyorsunuz Sana senin zihnine, bana benim kendi literatürüme uygun gelen, bana gerçekten sıradan gelen şeyleri yaptığımda anormal sıfatına konuluyorsunuz Yelken Direği insan diyorlar Bakıyorum lakin bu daha sonra olmuş bir şey yok İnsan sonradan oluşabilecek bir yapaylığı üzerine almak istemez Bu fazla aşındırıcı ve sevimsiz bir şey olur

:wwwlarcomunlulerinresimleriesraelonuresimleri204919#post418544 *

858,497Konular
982,561Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt