Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Esra Erol'da programında gözyaşları sel oldu!8 yıl sonra bebek sahibi olacağını öğrenen çift...

Esra Erol'da programında gözyaşları sel oldu!8 yıl sonra bebek sahibi olacağını öğrenen çift...
0
82

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
esra_erolda_programinda_gozyaslari_sel_oldu8_yil_sonra_bebek_sahibi_olacagini_ogrenen_cift_1639205813_9918.JPG

TV ekranlarında program yapan Esra Erol, bu zamana kadar birçok çiftin tüp bebek tedavisini üstlendi. Erol, bu kez de kendisinden yardım isteyen Adem ve Melek Buz çiftine müjdeli haber verdi. Canlı yayında bebeklerinin olacaklarını öğrenen çift, gözyaşlarına boğuldu.

Atv ekranlarında gündüz kuşağında her gün yayınlanan Esra Erol'da programında mutlu bir an daha yaşandı. Yaptığı yardımlarla bilinen Esra Erol bu kez Melek ve Adem çiftinin yüzünü güldürdü.

BEBEK HABERİNİ ALINCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Maddi zorluklardan dolayı tüp bebek tedavisi olamayan çift Esra Erol'dan yardım istedi. 8 yıldır evli olan Melek ve eşinin isteğini kırmayan Erol, dün Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu ile başlattığı yardım projesi kapsamında genç çifte sevindirici haber verdi.

fsFge_1639205908_86.jpg

Esra Erol, tüp bebek tedavisi olamayan genç çifte canlı yayında bebek sahibi olacaklarını açıkladı. Anne-baba olacağını öğrenen çift gözyaşlarına hakim olamadı.

ffn7S_1639205918_9671.jpg

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt