Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Esra Hankulu'nun Ölümüyle İlgili Gözaltına Alınan Ümitcan Uygun'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Esra Hankulu'nun Ölümüyle İlgili Gözaltına Alınan Ümitcan Uygun'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı
0
18

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-7271a78b582f8852039225ed30738355dcc1a81c.jpg

Esra Hankulu’nun kuşkulu vefatıyla ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun, sözünde, “Geceyi bir arada geçirdiğimiz yanlışsız fakat ben sabah meskenden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra konutta bulunan öteki arkadaşları beni aradı” dedi.

Ankara’da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen‘in (21) vefatıyla ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, evinde meyyit bulunan Esra Hankulu’nun (25) vefatıyla ilgili gözaltına alınmıştı.

Ümitcan Uygun’un birinci sözünde, “Geceyi bir arada geçirdiğimiz yanlışsız fakat ben sabah meskenden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra konutta bulunan başka arkadaşları beni aradı ve Esra’nın ağzından kan geldiğini söyledi ben de polise haber vermelerini istedim. Esra’nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, vefatıyla bir ilgim yoktur” dediği öğrenildi.

Ne olmuştu?

858,474Konular
981,213Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt