eşref bey ağıtı giresun eşrefimi vurdular eşrefi vurdular nafile yere eşrefi atma hakkı atma pişman olursun 1 giresun üzerinde vapur bağrıyor eşref in yarasını doktor sarıyor eşref in annesi yanmış ağlıyor atma hakkı atma pişman olursun giresun beylerine düşman olursun bazarsu dereleri ufak bı nehir eşref i vurdular anam nafie yere nafile beyhude oda beyhude eşrefimi koydular otomobile giresunda dostum var oda beyhude çamlı cadde bahçesini atlayamadım hakkı düşman olmuş anam anlayamadım beşli mavzerimi kavrayamadım atma hakkı atma pişman olursun giresun beylerine düşman olursun 2 giresun üzerinde vapur bağrıyor eşref in yarasını doktor sarıyor eşref in annesi yanmış ağlıyor atma hakkı atma pişman olursun gedikalizadelere anam hasım olursun pazarsu dereleri bi küçük dere eşrefi vurdular anam beyhude yere beyhude beyhude oda beyhude cenazemi koydular otomabile giresunda dostum var o da beyhude atma hakkıatma pişman olursun giresun gençlerine anam düşman olursun attığın kurşundan sen utanırsın camlı cadde paketını atlayamadım hakkı düşman olmuş anlayamadım atma hakkı atma pişman olursun giresun gençlerine anam hasım olursun attığın mermiden sen utanırsın