Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Estergon Kalesi Turkusunun Sozleri

Estergon Kalesi Turkusunun Sozleri
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Estergon Kalesi Turku Sozu

Estergon Kalesi

Estergon kalesi subaşı durak
Kemirir gonlumu bir sinsi firak
Gonul yar peşinde yar ondan ırak

Akma Tuna akma ben bir dertliyim
Yar peşinde koşan kara bahtlıyım

Estergon kalesi subaşı kaya
Kemirir gonlumu aşk denen bela
Uftadeni hoşgor gel etme cefa

Estergon kalesi subaşı hisar
Baykuşlar cağrışır bulbuller susar
Kafir bayrağını burcuna asar

Similar threads

Estergon Kalesi Sozleri Estergon Kalesi Estergon kalesi subaşı durak Kemirir gonlumu bir sinsi firak Gonul yar peşinde yar ondan ırak Akma Tuna akma ben bir dertliyim Yar peşinde koşan kara bahtlıyım Estergon kalesi subaşı kaya Kemirir gonlumu aşk denen bela Uftadeni hoşgor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Estergon Estergon Yedi krala saray olan Estergon Biz seni Nemcel illerine Allah emaneti edip verdik Ve işte şimdi geri almaya geldik Serhaddin hali boyledir Yiğid başından Ali eksik olmaz Rumeli gazileri Kelle verilir aman verilmez Estergon kalası bre dilber aman Subaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
YİNE DE ŞAHLANIYOR Yinede şahlanıyor aman Kolbaşının yandım da kır atı Gorunuyor yandım aman Bize serhad yolları Davullar calınsın aman Aman da cengi cengide harbiyi Gorunuyor yandım aman Bize sefer yolları Gahi sefer olur aman Aman da sefer seferde eyleriz Hazan erişince aman Bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arama butonu yüzünden araştıramadım pardon eğer daha önce werildiyse evrenin etrafı dumanlı aylar aman aman gezme komutam bu sistemde seni avlarlar filodan ittifaktan puandan ayrı koyarlar xxx sondam yolda filom darda ya kendin gel ya da ittifak yolla sondam yolda filom darda ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
YINE DE ŞAHLANIYOR Yinede şahlanıyor aman Kolbaşının yandım da kır atı Görünüyor yandım aman Bize serhad yolları Davullar çalınsın aman Aman da cengi cengide harbiyi Görünüyor yandım aman Bize sefer yolları Gâhi sefer olur aman Aman da sefer seferde eyleriz Hazan erişince aman Bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt