Estetİk Cerrahİ ESTETİK CERRAHİ Estetik cerrahi çabucak gelişiyor Bilhassa son 10 senede bir fazla buluş oldu ve bundan böyle vaktiyle hayal bile edilemeyen şeyleri yapmak muhtemel Estetik cerrahi fazla seri çoğalan çok enerjik bir bölge Ben bu siteyi hazırlarken bir estetik cerrah olarak yaptığım işe bakış açımı yansıtmaya çalıştım Amacım sizin dışarıdan göremeyeceğiniz bir takım ayrıntıları gösterebilmek Yazdıklarım yalnızca benim görüş açımı yansıtıyor ve bildiğim ne varsa en açık şekilde anlatmaya çalıştım Beceriksiz bulduğunuz, sormak istediğiniz herşeyi bize yazabilirsiniz Ben ve ekibim gelen tüm soruları yanıtlamaya çalışıyoruz Estetik cerrahide her doktorun bambaşka yaklaşımları olmasının çok alışılagelmiş olduğunu, bir başkasının benim tavsiyelerimin bütün tersini söyleyebileceğini de bilmenizi isterim Bu doğruları yanlışlar arasında çok net sınırların olmadığı, daha çok bireysel yaklaşımların ön planda olduğu bir tıp dalı Sitemde öncesi sonrası hasta resimleri ve ameliyatlar ile ilgili fiyatlar yok Bu ayrıca hukuki bir zorunluluk keza de böyle olması daha iyi diye düşünüyorum Bunların açık havada benim bildiğim, inandığım herşey var