Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşya Yukseltme & Malzemeler

Eşya Yukseltme & Malzemeler
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eşya Yukseltme
Potensiyelinizi asla kısıtlamayın! Neden yuksek bir ustasınız diye efsanevi bir Destan Kılıcını cope atasınız ki? O zaman onu geliştirin!

Pek cok eşya ve ekipman geliştirilebilir; Vucut Zırhları, kılıclar, yuzukler… neredeyse duşunebileceğiniz herşey! Yerel Demircinizle konuşarak bu işleme başlayın!

Fakat dikkatli olun! Pekcokları guc arayışında bir servet harcadılar! (Ve boylece Demircilerine UZUN sure gereken bir tatil verdiler…)

Malzemeler
Bir eşyanın potansiyelini Yukseltmek kolay bir iş değildir Sadece minerali eritmeyi değil ayrıca demircinin hizmetini karşılabilecek kadar da buyuk bir para cuzdanı gerektirir Bahsetmeye gerek bile yok, istenmeyen parcalanma riskini! Aşağıda kalitelerine gore malzemelerin bir listesini bulacaksınız:

Bu MaLzemeLer şunLar

#Cakmak Taşı
#Komur
#Cevher
#Altın
#Platinyum

OnceLikLe demircimize gideriz imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9ae6894gif
imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9bef493

Daha sonra
YukseLt
GeLiştir
BirLeştir
artık ne yapcaksak seceriz imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9d14536png

Şimdide sizlere Sectiğiniz silahlara gore Statlarınızı dağıttığınızda size hangi oranda katkı sağladıklarını acıklamaya calışacağım

1 Attack tipi Silah (Pala)

Guc 280 Damage(Hasar) + 171 Isabet oranı
Zindelik 20 HP + 09 Kacış
Ustalık 167 Kacış + 163 Defans
Ruh 1531 Mana(ruh) + 151 Damage(Hasar)

2 Defans Tipi Silah (Ağır kılıc)

Guc 265 Hasar + 171 Isabet oranı
Ruh 1531 Ruh + 143 Hasar

3 Uzak mesafe Silahlar (Guc topu)

Guc 251 Hasar + 171 Isabet Oranı
Ruh 1531 Ruh + 135 Hasar

NOT : Yılan ve Pars Kavmindeki silah karşılıklarını bilmediğim icin Ejder'e gore yazdım

Levellerde verilen Stat miktarları :

Level 1 99 5 stat puanı
Level 100 112 15 stat puanı
Level 113Uzman level 1+) 30 stat puanı

DEĞERLİ MADENLER VE SİLAH BİLGİLERİ :

Değerli Madenler(Item yukseltme taşları) :

Eritme Taşı 3%
Eritme Komur 6%
Eritme Demir 9%
Eritme Altın 12%
Eritme Platinum 15%

Bilgilendirme : Silahlarınızı Demirci de Yukseltseceneği ile bu taşları kullanarak yukseltebilirsiniz

Silahların % oranlarına gore Yanma renkleri :

0%27% Sarı
30%57% Yeşil
60%87% Mavi
90%117% Mor
120% Kırmızı

ONEMLİ :
Silahlarınız %60'tan sonra yok olabilir O yuzden dikkat ediniz

Şimdide arkadaşLar seLestin taşının kuLLanımını acıKlıcam resimLer ekLicektim ama kendi charımın biraz fakirLiğinden imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9d14536png birazda imageshackus un bozukLuğundan 24 tane resmi ekLeyemdim imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9d14536png ama anLatıcam imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9d14536png

Acıklama: Selestin ve Amazon taşı Elinizde bulunan Seckin ve Nadir İtemlerin levelini yukseltiyo Nasıl Yapıldığı Buyrun Beraber İnceliyelim okuyarak imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9d14536png

1Once Kullanıcağınız Nadir yada Şeckin İtemi en az %12 oranında demirciden sağlamlaştırın Bunun icin Eritme: Cakmak Taşı (%3), Komur (%6), Demir (%9)i Altın (%12), Platin (%15) Kullanarak Yapabilirsiniz Ben Kullandığım Level 75 Alacakaranlık İnce Bıcağını %48 Oranına Cıkardım

2En Az %12 oranında sağlamlaştırdığınız nadir veya şeckin itemi cantanıza alın (Benim %48 sağlamlaştırılmış Alacakaranlık İnce Bıcağım)

3En Az %12 Oranında sağlamlaştırdığınız nadir veya seckin item ile ayni level ve cins olan başka bir item bulup cantanıza alın Burada dikkat edilecek olan husus yeni alınan item sağlamlaştırılmamış olmalıdır (Benim 75 level Alacakaranlık İnce Bıcağın Sağlamlaştırılmamış olan Level 75 Alacakaramlik Bıcağı)

4 Demirci Bumin ni Secin ve Ordan Birleştir Menusune Girin

5Birleştir Menusunde 2 Ayrı Yer Vardır Malzeme ve Ekipman

6En az %12 oranında Sağlamlaştırdığız Nadir veya Seckin İtemi Ekipman Bolumune Koyunuz (Benim 75 Level %48 oranında Sağlaştırdığım Alacakaranlık İnce Bıcağım)

7Sonra Diğer İtemle Ayni level ve cinste olan ancak sağlaştırılmamıl olan İtemi Malzame Bolumune Koyun (Benim 75Level Sağlamlaştırılmamış olan Alacakaranlik İnce Bıcağım)

8 Bu aşamada Cantanızda Demirci Bumin İsteği Para Omalidir ve Birleştir Butonu Tiklanir (Benden istenilen para 1000000 gumuş sikke) Bu aşamada Başarısız olma şansı vardir Başarısız olur ise verdiğiniz para yanar İtemler aynen kalır

9 Eğer birleştirme başarı olur ise yeni item cantanıza duşer (Benim %48 sağlaştırılmış 75 level alacakaranlik ince bıcağım ile sağlamlaştırılmamış alacakaranlık ince bıcağımın birleşmiş versiyonu)

10Bu bolumler Amazon taşını Kapsar Amazon taşı direk oalrak kullanilabilir ancak başarı şansını arttırmak icin selestin taşı kullanılması dahi uygundur Eğer elinizde 2 tane amazon taşı var ise bunlarda selestin taşı elde edilebilir Nasıl mı işte bole Cantanız da 2 tane amazon taşı olsun

11Demirci Buminden Geliştir Menusunu secin

12 Karşınıza 5 sayfalık bir menu gelir Ust tarafta 15 yazar

13Ust taraftaki yerden 2 sayfa ya gecin 25 yazsın

14Cantanızdaki 2 amazon taşını resimdeki gibi koyun ve uret butonuna basın Burada birlesştirme icin herhangi bir ucret alınmaz Başarısızlık sansı var yada yok emin deilim

15 Cantanıza Selestin taşı olarak duşmuştur Artık 1 selestin taşımız ve birleştirilmiş, en az %12 oranında sağlamlaştırılmış nadir yada seckin bir itemımız var Şimdi sıra geldi item yukseltmeye

16dilenci Homarın yanına gidin 837917873 koordinatında guney kapısının hemen sağında

18Karşınıza gene Malzeme ve Ekipman yazan bir pencere cıkacak

19Birleştirilmiş, en az %12 oranında sağlamlaştırılmış nadir yada seckin itemınızı ekipman bolumune (Benim %48 oranında sağlamlaştırılmış ve birleştirilmiş level 75 alacakaranlık ince bıcağım)i selestin taşını ise malzeme bolumune koyun Burada homar sizden yukseltme icin gumuş sikke istiyecektir Bu ucretinde cantanızda olamsi lazım Daha Sonra yukselt butonuna basın Burada başarısız olma ihtimali vardır Eğer başarısız olunursa selestin taşı ve istenen ucret yanar, İtema her hangi bir zarar gelmez

20 Su anda itemınızı leveli yukselmiş olacaktır Ancak %12 oranında sağlamlaştırma silinir ve birleştirme ozelliği yok olur

Tmm'dır HayırLı oLsun imagesesyayukseltmemalzemeler5b097e9d14536png

Bu arada arkadaşLar konun bazı yerLeri aLıntıdır
Bu yuzden Karahan onLine'nın OrjinaL sitesine teşekuru borc biLirim
İyi ForumLar

858,506Konular
983,089Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt