Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşya Yükseltme & Malzemeler

Eşya Yükseltme & Malzemeler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eşya Yükseltme
Potensiyelinizi katiyen kısıtlamayın! Neden yüksek bir ustasınız diye efsanevi bir Destan Kılıcını çöpe atasınız ancak? O zaman onu geliştirin!

Pek fazla eşya ve ekipman geliştirilebilir; Ceset Zırhları, kılıçlar, yüzükler… yaklaşık olarak düşünebileceğiniz herşey! Lokal Demircinizle konuşarak bu işleme başlayın!

Lakin dikkatli olun! Pekçokları baskı arayışında bir mal varlığı harcadılar! (Ve böylece Demircilerine UZUN vakit gereken bir tatil verdiler…)

Malzemeler
Bir eşyanın potansiyelini Takviye Etmek kolay bir meslek değildir Yalnızca minerali eritmeyi değil ayrıca demircinin hizmetini karşılabilecek dek da büyük bir para cüzdanı gerektirir Bahsetmeye lüzum bile yok, gözden düşmüş parçalanma riskini! Altında kalitelerine kadar malzemelerin bir listesini bulacaksınız:

Bu MaLzemeLer şunLar

#Anlamak Taşı
#Kömür
#Cevher
#Altın
#Platinyum

Ilk Olarak demircimize gideriz

sonradan
YükseLt
GeLiştir
BirLeştir
bundan böyle ne yapcaksak seçeriz

Şimdide sizlere Seçtiğiniz silahlara kadar Statlarınızı dağıttığınızda size hangi oranda katkı maddesi sağladıklarını açıklamaya çalışacağım

1 Attack tipi Tabanca (Pala)

Güç 280 Damage(Hasar) + 171 Isabet oranı
Zindelik 20 HP + 09 Kaçış
El Yatkınlığı 167 Kaçış + 163 Sıkı Savunma
Ruh 1531 Mana(ruh) + 151 Damage(Zarar)

2 Sıkı Savunma Tipi Tabanca (Ağır kılıç)

Zor 265 Zarar + 171 Isabet oranı
Fayda 167 Kaçış + 163 Defans
Ruh 1531 Ruh + 143 Hasar

3 Uzakta mesafe Silahlar (Baskı topu)

Baskı 251 Zarar + 171 Isabet Oranı
Fayda 167 Kaçış + 163 Defans
Ruh 1531 Ruh + 135 Hasar

ANEKDOT : Yılan ve Pars Kavmindeki tabanca karşılıklarını bilmediğim için Ejder'e tarafından yazdım

Levellerde bahşedilen Stat miktarları :

Level 1 99 5 stat puanı
Level 100 112 15 stat puanı
Level 113Uzman level 1+) 30 stat puanı

DEĞERLI MADENLER VE TABANCA BİLGİLERİ :

Değerli Madenler(Item yükseltme taşları) :

Eritme Taşı 3%
Eritme Kömür 6%
Eritme Demir 9%
Eritme Altın 12%
Eritme Platinum 15%

Bilgilendirme : Silahlarınızı Demirci de Yükseltseçeneği ile bu taşları kullanarak yükseltebilirsiniz

Silahların % oranlarına kadar Yanma renkleri :

0%27% Sarı
30%57% Yeşil
60%87% Mavi
90%117% Mor
120% Kırmızı

ÖNEMLI :
Silahlarınız %60'tan sonradan değil olabilir O yüzden uyarı ediniz

Şimdide arkadaşLar seLestin taşının kuLLanımını açıKlıcam resimLer ekLicektim ama kendi charımın birazcık fakirLiğinden birazda imageshackus un bozukLuğundan 24 tane devlete ait ekLeyemdim fakat anLatıcam

Yorumlama: Selestin ve Amazon taşı Elinizde yer alan Seçkin ve Nadir İtemlerin levelini yükseltiyo Nasıl Yapıldığı Buyrun Beraber İnceliyelim okuyarak

1Önce Kullanıcağınız Nadir yada Şeçkin İtemi asgari %12 oranında demirciden sağlamlaştırın Bunun için Eritme: Anlamak Taşı (%3), Kömür (%6), Demir (%9)i Altın (%12), Platin (%15) Kullanarak Yapabilirsiniz Ben Kullandığım Level 75 Alacakaranlık İnce Bıçağını %48 Oranına Çıkardım

2En Eksik %12 oranında sağlamlaştırdığınız nadir ya da şeçkin itemi çantanıza alın (Benim %48 sağlamlaştırılmış Alacakaranlık İnce Bıçağım)

3En Az %12 Oranında sağlamlaştırdığınız nadir ya da seçkin item ile ayni level ve cins olan başka bir item bulup çantanıza alın Burada dikkat edilecek olan husus yeni alınan item sağlamlaştırılmamış olmalıdır (Benim 75 level Akşam Karanlığı İnce Bıçağın Sağlamlaştırılmamış olan Level 75 Alacakaramlik Bıçağı)

4 Demirci Bumin ni Seçin ve Ordan Birleştir Menüsüne Girin

5Birleştir Menüsünde 2 Öbür Yer Vardır Araç Gereç ve Ekipman

6En az %12 oranında Sağlamlaştırdığız Nadir ya da Seçkin İtemi Ekipman Bölümüne Koyunuz (Benim 75 Level %48 oranında Sağlaştırdığım Alacakaranlık İnce Bıçağım)

7Sonra Diğer İtemle Ayni level ve cinste olan fakat sağlaştırılmamıl olan İtemi Malzame Bölümüne Koyun (Benim 75Level Sağlamlaştırılmamış olan Alacakaranlik İnce Bıçağım)

8 Bu aşamada Çantanızda Demirci Bumin Isteği Para Omalidir ve Birleştir Butonu Tiklanir (Benden istenilen para 1000000 gümüş sikke) Bu aşamada Başarısız olma şansı vardir Başarısız olur ise verdiğiniz para yanar İtemler aynen kalır

9 Eğer birleştirme başarı olur ise yeni item çantanıza düşer (Benim %48 sağlaştırılmış 75 level alacakaranlik ince bıçağım ile sağlamlaştırılmamış alacakaranlık ince bıçağımın birleşmiş versiyonu)

10Bu bölümler Amazon taşını Kapsar Amazon taşı sırık oalrak kullanilabilir ama galibiyet şansını arttırmak için selestin taşı kullanılması deha uygundur Eğer elinizde 2 tane amazon taşı var ise bunlarda selestin taşı elde edilebilir Nasıl mı işte bole Çantanız da 2 tane amazon taşı olsun

11Demirci Buminden Geliştir Menüsünü seçin

12 Karşınıza 5 sayfalık bir menu kazanç Üst tarafta 15 yazar

13Üst taraftaki yerden 2 sayfa ya geçin 25 yazsın

14Çantanızdaki 2 amazon taşını resimdeki gibi koyun ve üret butonuna basın Burada birlesştirme için herhangi bir vergi alınmaz Başarısızlık sansı var yada yok kesin deilim

15 Çantanıza Selestin taşı olarak düşmüştür Artık 1 selestin taşımız ve birleştirilmiş, en düşük %12 oranında sağlamlaştırılmış nadir yada seçkin bir itemımız var Derhal sıra geldi item yükseltmeye

16dilenci Homarın yanına gidin 837917873 koordinatında güney kapısının hemen sağında

18Karşınıza gene Araç Gereç ve Donanım yazan bir pencere çıkacak

19Birleştirilmiş, en az %12 oranında sağlamlaştırılmış nadir yada seçkin itemınızı ekipman bölümüne (Benim %48 oranında sağlamlaştırılmış ve birleştirilmiş level 75 akşam karanlığı ince bıçağım)i selestin taşını ise araç gereç bölümüne koyun Burada homar sizden yükseltme için gümüş sikke istiyecektir Bu ücretinde çantanızda olamsi lazım Sonra yükselt butonuna basın Burada başarısız olma ihtimali vardır Eğer başarısız olunursa selestin taşı ve istenen ödenti yanar, İtema her hangi bir zarar gelmez

20 Su anda itemınızı leveli yükselmiş olacaktır Oysa %12 oranında sağlamlaştırma silinir ve birleştirme özelliği yok olur

Tmm'dır Uğurlu oLsun

sırası gelmişken arkadaşLar konun bazı yerLeri aLıntıdır
Bu yüzden Karahan onLine'nın OrjinaL sitesine teşekürü borç biLirim
İyi ForumLar *

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt