iltasyazilim
FD Üye
Et Bulyon Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilo kuşbaşı et
*1 bardak su
Et Bulyon Tarifi Yapılışı Genellikle et sote yaptığımda düdüklüde pişirdiğim etlerin suyunu kullanıyorum Etleri düdüklü tencereye koyuyoruz suyunu da ekledikten sonra yarım saat pişiriyoruz Soğuyan et suyunu buz kalıbımıza döküp buzluğa kaldırıyoruz Pilavlarınıza çorbalarınıza kullanabilirsiniz
*Yarım kilo kuşbaşı et
*1 bardak su
Et Bulyon Tarifi Yapılışı Genellikle et sote yaptığımda düdüklüde pişirdiğim etlerin suyunu kullanıyorum Etleri düdüklü tencereye koyuyoruz suyunu da ekledikten sonra yarım saat pişiriyoruz Soğuyan et suyunu buz kalıbımıza döküp buzluğa kaldırıyoruz Pilavlarınıza çorbalarınıza kullanabilirsiniz