iltasyazilim
FD Üye
Et Kavurma Tarifi
Et Kavurma resimli anlatım
Et Kavurma
MALZEMELER
2 yemek kaşığı margarin
750 gr yağsız kuşbaşı dana eti
2 tane soğan
1 tane orta zirve havuç
2 tane domates
15 tane mantar
yeterince tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun Orta ateşte, et suyunu salıp da çekene dekpişirin Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip pembeleştirin
Yıkadıktan daha sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin
Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ek edin Mantarlar suyunu salıp, çektiğinde kabukları soulduktan sonradan küp küp doğranmış domatesleri ekleyin
Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana değin pişirin Tuzunu ve karabiberini ek edip servis yapın
*
Et Kavurma resimli anlatım
Et Kavurma
MALZEMELER
2 yemek kaşığı margarin
750 gr yağsız kuşbaşı dana eti
2 tane soğan
1 tane orta zirve havuç
2 tane domates
15 tane mantar
yeterince tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun Orta ateşte, et suyunu salıp da çekene dekpişirin Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip pembeleştirin
Yıkadıktan daha sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin
Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ek edin Mantarlar suyunu salıp, çektiğinde kabukları soulduktan sonradan küp küp doğranmış domatesleri ekleyin
Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana değin pişirin Tuzunu ve karabiberini ek edip servis yapın
*