iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg nuar
6 adet tostluk kaşar peyniri dilimi
12 demet maydanoz
2 orta boy kuru soğan
tuz
karabiber
biraz un
HAZIRLANIŞI
12 kg nuar etini ince dilimler kesilip şnitzel tarzında dövülür Et dilimlerinin üzerine tuz ve karabiber ekilir Maydanoz ve soğan birlikte
incecik kıyılarak et dilimlerinin üzerine yayılır Kaşar peyniri et dilimlerini kaplayacak şekilde yerleştirilir Et dilimleri rulo yapılarak tutması için yarım kürdan rulonun ortasına takılır Etler teflon tavada iyice kızartılır ve kızardıktan sonra üzerine su ilave edilerek pişmeye bırakılır Etler piştikten sonra tavadan bir tabağa alınır Tavadaki sosa
biraz un eklenerek sosun hafif koyulaşması sağlanır ve etler tekrar tavadaki sosun içine konulur Etler 5 dakika daha bu sosla birlikte piştikten sonra servis yapılır
12 kg nuar
6 adet tostluk kaşar peyniri dilimi
12 demet maydanoz
2 orta boy kuru soğan
tuz
karabiber
biraz un
HAZIRLANIŞI
12 kg nuar etini ince dilimler kesilip şnitzel tarzında dövülür Et dilimlerinin üzerine tuz ve karabiber ekilir Maydanoz ve soğan birlikte
incecik kıyılarak et dilimlerinin üzerine yayılır Kaşar peyniri et dilimlerini kaplayacak şekilde yerleştirilir Et dilimleri rulo yapılarak tutması için yarım kürdan rulonun ortasına takılır Etler teflon tavada iyice kızartılır ve kızardıktan sonra üzerine su ilave edilerek pişmeye bırakılır Etler piştikten sonra tavadan bir tabağa alınır Tavadaki sosa
biraz un eklenerek sosun hafif koyulaşması sağlanır ve etler tekrar tavadaki sosun içine konulur Etler 5 dakika daha bu sosla birlikte piştikten sonra servis yapılır