Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

et suyu çorba

et suyu çorba

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler

Kuzu gerdanı 12 kg
Biber
Havuç (Kıyılmış) 2 adet
Tuz
Pırasa (Kıyılmış) 1 adet
Su 45 bardak
Frenk arpası 2 çorba kaşığı
Şalgam (Küp şeklinde doğranmış) 1 adet orta büyüklükte
Maydanoz (Servis için, kıyılmış)






Yapılışı

Kuzu gerdanının fazla yağlarını temizleyin Eti frenk arpasıyla birlikte geniş bir kuşhaneye koyun Kuşhaneye bir silme çaykaşığı tuz ve 45 bardak su ekleyin Kuşhaneyi ateşe yerleştirip kaynatın ve oluşan köpüğü sık sık temizleyin Kuşhanenin kapağını kapatın ve ağır ateşte 15 saat kadar tıkırdatın Sonra hazırlamış olduğunuz sebzeyi katın ve 20 dakika daha pişirin Çorbayı dört kaseye alın ve üzerine kıyılmış maydanoz koyarak servis yapın İstendiği takdirde servisten önce etin kemikleri ayrılabilir



 
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt