Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Suyu Saklamak

Et Suyu Saklamak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Et Suyu Saklamak Tarifi İçin Malzemeler

*Et suyu

Et Suyu Saklamak Tarifi Yapılışı Yazıp yazmamayı çok düşündüm Bir çoğumuz biliriz, ben oğlum olduğu için sık et suyu kullanıyorum çorbalarında Buz kaplarında yapıp kavonoza koyuyordum ama yapııştığı için çikarması zor oluyordu Buz dolabı poşetine kepçeyle koyup düğüm atıyoruz

Similar threads

Dondurucuda Maydanoz Saklamak Tarifi İçin Malzemeler *İstediğimiz miktarda maydanoz *Buzdolabı poşeti Dondurucuda Maydanoz Saklamak Tarifi Yapılışı Maydanozları incecik doğruyoruz Bir tepside biraz kurumasını bekledikten sonra poşetlere koyup dondurucuda saklıyoruz Çok pratik inanın evde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Buzlukta Brokoli Saklamak Tarifi İçin Malzemeler *2 adet brokoli *1 5 litre sıcak su Buzlukta Brokoli Saklamak Tarifi Yapılışı Tenceremizin içerisine suyumuzu koyuyoruz ocağımızın üzerine alıp kaynamaya bırakıyoruz Brokolilerimizi iyice yıkayıp ayırım yerlerinden bıçak yardımı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Buzlukta Limon Suyu Ve Limon Kabuğu Saklamak Tarifi İçin Malzemeler *1 kg limon Buzlukta Limon Suyu Ve Limon Kabuğu Saklamak Tarifi Yapılışı Limonlarımızı iyice yıkıyoruz kabuklarını rendemizin ince kısmı ile rendeleyip, limonlarımızı sıkıyoruz Buzluk poşetlerimizin içerisine limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kemik Suyu Saklamak Tarifi İçin Malzemeler *1 kg büyükbaş yada kuzu kemiği *Su *Tuz Kemik Suyu Saklamak Tarifi Yapılışı Büyükbaş hayvan kemiğı için kasabınıza ayak kemiğini ilikli yerini kırdırın Yarım saat suda bekletin kanı çıksın Temiz suyu üzerine çıkacak kadar su koyun, tuzunu atın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Derin Dondurucuda Bakla Saklamak Tarifi İçin Malzemeler *12 kg bakla *1 adet soğan *Zeytinyağı *Yarım limon Derin Dondurucuda Bakla Saklamak Tarifi Yapılışı Yazın yaptığımız kış hazırlıkları gibi mevsimsel gıdaları da zamanında dondurucu için hazırlayabilirsiniz Hazirana kadar mevsimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt