iltasyazilim
FD Üye
Et Suyuna Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*Pişen kırmızı etinizden kalan su
*1 su bardağı şehriyeli bulgur
*Tuz
*1 su bardağı sıcak su
Et Suyuna Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Et suyu tencereye alınır Kaynayan suya tuz atılır Su az gelirse çok az ekleyebilirsiniz
Kaynayan suya bulguru ekleyip 1 kere karıştırdıktan sonra suyunu çekene kadar ocakkta bırakın Suyunu çeken bulguru ocaktan alıp 5 dk dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
AFİYET OLSUN
*Pişen kırmızı etinizden kalan su
*1 su bardağı şehriyeli bulgur
*Tuz
*1 su bardağı sıcak su
Et Suyuna Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Et suyu tencereye alınır Kaynayan suya tuz atılır Su az gelirse çok az ekleyebilirsiniz
Kaynayan suya bulguru ekleyip 1 kere karıştırdıktan sonra suyunu çekene kadar ocakkta bırakın Suyunu çeken bulguru ocaktan alıp 5 dk dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
AFİYET OLSUN