Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Suyuna Bulgur Pilavı

Et Suyuna Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Et Suyuna Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*Pişen kırmızı etinizden kalan su
*1 su bardağı şehriyeli bulgur
*Tuz
*1 su bardağı sıcak su

Et Suyuna Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Et suyu tencereye alınır Kaynayan suya tuz atılır Su az gelirse çok az ekleyebilirsiniz
Kaynayan suya bulguru ekleyip 1 kere karıştırdıktan sonra suyunu çekene kadar ocakkta bırakın Suyunu çeken bulguru ocaktan alıp 5 dk dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
AFİYET OLSUN
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt