iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı et
1 çay bardağı mısır unu
1 kaşık yag
2 su bardağı su
1 çay bardağı kıyılmış fındık
2 çay kaşığı kinsi
5 diş ezilmiş sarımsak
2 çay kaşığı siyah susam
1 çay kaşığı pul kırmızı biber, karabiber
tuz
Yapılışı:
1) Etler kendi suyunda iyice pişirilir
2) Mısır unu yağda kavrulur 2 su bardağı su konup ete ilave edilirek hafifçe ateşte pişirilir
3) Fındık, kinsi, sarımsak, siyah susam, kırmızı pul biber ilave edilir
4) Bir taşım daha kaynatıp servis yapılır
1 kg kuşbaşı et
1 çay bardağı mısır unu
1 kaşık yag
2 su bardağı su
1 çay bardağı kıyılmış fındık
2 çay kaşığı kinsi
5 diş ezilmiş sarımsak
2 çay kaşığı siyah susam
1 çay kaşığı pul kırmızı biber, karabiber
tuz
Yapılışı:
1) Etler kendi suyunda iyice pişirilir
2) Mısır unu yağda kavrulur 2 su bardağı su konup ete ilave edilirek hafifçe ateşte pişirilir
3) Fındık, kinsi, sarımsak, siyah susam, kırmızı pul biber ilave edilir
4) Bir taşım daha kaynatıp servis yapılır