Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ethem Sancak: 'Erdoğan, S-400'leri almıyorum' derse beni karşısında bulur

Ethem Sancak: 'Erdoğan, S-400'leri almıyorum' derse beni karşısında bulur

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Erdogan%2DTank%2DPalet%2DFabrikasi%2Dni%2DBMC%2Dye%2Dsatmiyoruz%2Ddevrediyoruz%2D215167%2Ejpg

BMC Otomotiv İdare Heyeti Lideri Ethem Sancak, Habertürk’te katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sosyalist geçmişinden bahseden ve Deniz Gezmiş’le, Becerikli Çayan’la, Doğu Perinçek’le, Erdal İnönü’yle, Deniz Baykal’la siyaset yaptığını söyleyen Ethem Sancak, “Neden artık AK Parti’nin yanında yer aldınız?” sorusunu şöyle cevapladı:

“Ben Erdoğan’ı Siirt’ten milletvekili adayı olduğu periyot tanıdım. Siirt’ten bir başbakan seçilsin diye ona dayanak olmaya karar verdim. Erdoğan’ın halka palavra söylemediğini gördüm. Onurlu bir ulusal duruş sergilediğini gördüm. Dünyanın da stratejisinin giderek anti-emperyalizmin bayrak olacağı bir periyoda gireceğini gördüm. Ben Amerikan bayrağı taşıyan bir solcu olmak istemedim. Erdoğan Amerika ile hengame etmeseydi onun da yanında durmazdım”.

'İleriyi gören bir adamım'

Sancak “Dünyanın stratejisinin nereye gideceğini 17 yıl evvel mi gördünüz?” sorusunu “Ben biraz ileriyi gören bir adamım” diye yanıtladı.

Geçmişte “Erdoğan’a aşık olduğunu” söyleyen Ethem Sancak “Aşkınız devam ediyor mu?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Erdoğan bu bayrağı taşıdığı surece onun neferi olmak benim için bir onur olacak lakin bıraktığı gün beni karşısında bulacak. Tayyip Erdoğan ‘S-400’leri almıyorum, vazgeçtim’ derse beni karşısında bulur.”

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt