Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eti senin kemiği benim ne demek

Eti senin kemiği benim ne demek
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eti senin kemiği benim anlamı,Eti senin kemiği benim deyimi,Eti senin kemiği benim nedir

Eti senin kemiği benim

Cocuk velilerinin oğretmene ya da ustaya cocuğun eğitiminde kendine tam yetki verdiğini anlatmak icin soylenir

Similar threads

insan eti yemek ne demek,insan eti yemek anlamı,insan eti yemek deyimi İnsan eti yemek: Birini cekiştirmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Eti ne budu ne anlamı,Eti ne butu ne deyimi,Eti ne butu ne nedir Eti ne butu ne? 1 İmkanları, parası az 2 Celimsiz, zayıf, kucuk Ona baskı yapma, zavallının eti ne butu ne?
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Benim Oğlum Bina Okur, Doner Doner Yine Okur Deyimi Benim Oğlum Bina Okur, Doner Doner Yine Okur Deyiminin Anlamı Nedir Benim Oğlum Bina Okur, Doner Doner Yine Okur Hep aynı şeyleri tekrarlıyor, yerinde sayıyor, ne kadar calışsa da verimli olmuyor Medrese eğitiminde, oğretimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Huznun Kemiği Yok ki! Sanki o eski Turk filmlerinden fırlamış gibi salaş ve zavallı haliyle gelir huzun cok zaman ve daha ne olduğu anlaşılmadan ortalık yerde beliriveren bir fırtına gibi, ansızın harlanıvermiş ateş misali kavuruverir girebildiği her odamızı İcimizdeki odalara bu denli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Aşık , Aşık ne demek,Aşık nedir,Aşık anlamı, Aşık tanımı Aşık sozluk Anlamları 1) Tutkun, vurgun, sevdalı 2) Halk ozanı 3) Aşık kemiği 4) Yağ cıkarmak icin kullanılan ağac 5) Kadınların bir sus eşyası 6) Allah adamı, safderun, bon
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt