Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eticin sevenler derneği

eticin sevenler derneği
0
66

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
sanırım ben ve benim jenerasyonum(75 ve sonrası nesil) çocukluğunu yad ettiği zaman yelken direği aklına ilk gelen şeylerden biri eticin

önce kenarlarını yiyip daha sonra ortasını yememizden mi başlasam yoksa eticin uğruna kardeşe yapılan zulümlerden mi

sanırım hepimizi yaşam boyu bi eticin savaşı verdik bi şekildeaç kalırım eticinsiz kalmam kafasında yaşadığımız zamanlar bile olmuştur eminim

her çocuğun gözdesiydi bizim zamanımızda eticin

şimdilerde ödev değişmesi ile birlikte yerini başka şeylere bıraksa da ben ve benim yakın jenerasyonum için tarihin tozlu sayfalarındaki yerini asla kaybetmiyceğine belirlenmiş olduğum bi ürün

geçen gece yakıt istasyonunda sigara alırken gözüme ilişti akşam eve gelince netten baktım bi naapıo nerde eti cin diye

facebookta rastladım ona fazla şükür hala unutmyanları olmuş sayıları da baya varmış gibi geldi bana 20 binleri geçmişler

fazla yaşa eticin fazla yaşa

unutmadık unutmıycaz ))

feysbuk slaş eticinden ulaşabiliyosunuz sayfasına *

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt