iltasyazilim
FD Üye
Etimek Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket etimek tuzsuz
*2 su bardağı toz şeker
*2 su bardağı su
*1 paket vanilyalı toz puding
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 litre *süt
*2 paket krem şanti
*Süt
*Bol miktarda Hindistan cevizi
Etimek Tatlısı Tarifi Yapılışı Öncelikle 2 su bardağı suya 2 su bardağı toz şekeri kaynatıyoruz Büyük dikdörtgen borcama etimekleri sıralıyoruz ve üzerine şerbeti döküyoruz 1 litre *süte 1 paket *pudingi katıp pişiriyoruz, pişmeye yakın 1 yemek kaşığı tereyağı ekliyoruz ve şerbetlenen etimeklerin üzerine döküyoruz 2 paket *krem şantiyi üzerinde yazdığı kadar sütle çırpıp dolaba kaldırıyoruz, iyice soğusun Puding soğuduktan sonra krem şantiyi üzerine sürün ve bol Hindistan cevizi serpin Tekrar dolaba kaldırın, 1 2 saat dinlensin servise hazır afiyet olsun
*1 paket etimek tuzsuz
*2 su bardağı toz şeker
*2 su bardağı su
*1 paket vanilyalı toz puding
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 litre *süt
*2 paket krem şanti
*Süt
*Bol miktarda Hindistan cevizi
Etimek Tatlısı Tarifi Yapılışı Öncelikle 2 su bardağı suya 2 su bardağı toz şekeri kaynatıyoruz Büyük dikdörtgen borcama etimekleri sıralıyoruz ve üzerine şerbeti döküyoruz 1 litre *süte 1 paket *pudingi katıp pişiriyoruz, pişmeye yakın 1 yemek kaşığı tereyağı ekliyoruz ve şerbetlenen etimeklerin üzerine döküyoruz 2 paket *krem şantiyi üzerinde yazdığı kadar sütle çırpıp dolaba kaldırıyoruz, iyice soğusun Puding soğuduktan sonra krem şantiyi üzerine sürün ve bol Hindistan cevizi serpin Tekrar dolaba kaldırın, 1 2 saat dinlensin servise hazır afiyet olsun