Etimek Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 paket tuzsuz etimek Muhallebisi için 1 litre süt2 yemek yemek kaşığı un2 yemek yemek kaşığı buğday nişastası1 yemek yemek kaşığı sana yağ1 paket vanilya1 su bardağı toz şeker Şerbeti için 1 5 su bardağı şeker2 su bardağı su Üzeri için 1 paket krem şanti1 su bardağı sütCeviz Etimek Tatlısı Tarifi Yapılışı Şekeri ve suyu tencereye koyalım şerbeti kaynamaya bırakalımKaynamaya başladıktan 5 dk sonra altını kapatalım Şerbeti 10 dk bekletelimsonradan etimeklerin üzerine dökelim1lt sütün içine un şeker ve nişastayı koyalım en ince ayrıntısına kadar karıştıralım Kaynamaya başlayınca margarini ve vanilyayı ilave edelimŞerbetini çeken etimeklerin üzerine muhallebiyi dökelimTatlımız soğuduktan sonradan üstüne krem şantiyi sürelim (Tatlımızın tamamen soğumuş olması gerekiyor ) Üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz Afiyet olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur