Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etimek Tatlısı

Etimek Tatlısı
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Etimek Tatlısı şerbetli tatlılar etimek tatlısı ÇOK KOLAY VE BİR TATLI Bir paket tuzsuz etimek 2 su bardağı şeker(şerbeti için) 3 su bardağı su 1 litre süt 1 kahve fincanı şeker(muhallebi için) 2 kahve fincanını biraz geçecek dek un yarım paket sana yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI Teflon tavaya veya tencereye 1 su bardağı şekeri koyun şeker karamelize olduktan sonra kalan 1 su bardağı şekeri koyuntüm şekerler eriyecek ve kahverengi olacak3 su bardağı suyu karamel olmuş şekere yavaş yavaş ekleyinsu ilave ettikten sonra karemel donacak ve fazla katı olcaktır acele yapmayın kendilinden erirkatılaşmış şeker adamakıllı eridikten daha sonra tepsiye dizilmiş etimeklerin üzerine dökündaha daha sonra muhallebiyi hazırlayın1 litre süte unu ve şekeri ekleyin vanilyayı ve sana yağı muhallebinin pişmesine yakın ekleyinyaklaşık 5 dakika mikser ile çırpınve etimeklerin üstüne dökünisterseniz üstüne ceviz , fındık , hindistan cevizi , fıstık vb ekleyebilirsiniz AFIYET OLSUNetimektatlisi5c4f3687b0e1aalt etimektatlisi5c4f3687df49agifalt :clapping: Clapping :clapping:  

Similar threads

Peksimet Tatlısı Karamelli peksimet tatlısı peksimet tatlisi tatlısı tarifi tatlisi tarifi nasıl yapılır Karameli seven biri olarak arkadaşlarım derhal sizlere Karamelli peksimet tatlısı tarifini veriyorum Şimdiden sıhhat olsunpeksimettatlisikaramelli5c4f3c2ba3120alt Malzemeler: 1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Etimek tatlısı etimek tatlısı etimek tatlısı videolu tatlı çeşitleri etimekli tatlı çeşitleri video Malzemeler • 1 paket etimek • 2 bardak su • 15 kadeh şeker • 1 paket muzlu puding • 750 ml süt (puding için) • 1 paket kremşanti • 1 bardak soğuk süt (kremşanti için) Yapılışı 2 Bardak su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
etimek tatlısı tarifi nasıl yapılır etimek tatlısı Malzemeler : 2 paket etimek 25 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 12 su bardağı süt 1 poşet krem şanti dövülmüş ceviz içi Yapılışı :toz şeker karıştırılarak suda eritilir 10 dakika kaynatılarak şerbet hazırlanır ve soğumaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
etimek tatlısı Malzemeler : 2 paket etimek 25 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 12 su bardağı süt1 poşet krem şanti dövülmüş ceviz içiYapılışı :toz şeker karıştırılarak suda eritilir 10 dakika kaynatılarak şerbet hazırlanır ve soğumaya bırakılır etimekler iki sıra olarak tepsiye dizilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
karyağdı tatlısı kar yağdı tatlısı kar yagdi tatlisi karyağdı tatlısı karyagdi tatlisi Derhal bir paket etimeki borcama dizinBir tencerede yarım litre(ben göz kararı yapıyorum) suya 1 su bardağı şekeri ek edip kaynatınOcaktan alıp, etimekleri bi güzel ıslatın ve yumşayan etimekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt