Etin Icindeki Vitaminler neler
Et oldukca kaliteli bir protein kaynağı olmasının yanı sıra yağ, demir, cinko, fosfor ve magnezyum gibi mineraller ile B12, B6, B1 ve A vitaminlerinden de zengin bir besin maddesi
Kurban Bayramında, geleneksel olarak taze ve yağlı etin yanı sıra, ic organları da (sakatat) fazlaca tuketilir Oysa sakatatlar, kolesterol ve yağ miktarları fazla olduğundan tuketilmesi onerilmemektedir Bu nedenle sakatatlardan kacınılmalıdır
Et oldukca kaliteli bir protein kaynağı olmasının yanı sıra yağ, demir, cinko, fosfor ve magnezyum gibi mineraller ile B12, B6, B1 ve A vitaminlerinden de zengin bir besin maddesi
Kurban Bayramında, geleneksel olarak taze ve yağlı etin yanı sıra, ic organları da (sakatat) fazlaca tuketilir Oysa sakatatlar, kolesterol ve yağ miktarları fazla olduğundan tuketilmesi onerilmemektedir Bu nedenle sakatatlardan kacınılmalıdır