Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etkilenip Altını Çizdiğiniz Bir Kitap Satırı İnceliğinde 19 Şahane Ötesi Replik

Etkilenip Altını Çizdiğiniz Bir Kitap Satırı İnceliğinde 19 Şahane Ötesi Replik
0
203

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-b6bc5a821e6c28136b42766f289013ba0017a28f.jpg

Kimilerinde mutlaka kendinizden bir kesim bulacaksınız.

1. "Sizi seyahate çeken yolun sonu değil, yolun kendi de olabilir. Tahminen yalnızca gitmeyi seviyorsunuzdur."

2. "Sadece hayallerini gerçekleştirebilen insanlara varlıklı derim ben."

3. "40.000 yıldır insan lisanı var, ancak alakamızı anlatan bir söz yok."

4. "Bir hiç olmak çok üzücüdür. Beşerler daima aranmak ister, dinlenmek ister, hayatta bir sefer de olsa kıymetli olmak ister.

5. "Ancak her şeyi kaybettikten sonra istediğimiz rastgele bir şeyi yapmakta hürüz."

6. "Bu hayat sana karşılıksız verilmiş bir ikram. Vakti gelince, tekrar karşılıksız geri vermen gereken."

7. "Bizler yalnızca olmamız gereken şahısla olduğumuzda daha uygun beşerler oluyoruz."

8. "Ne istediğimi tam olarak bilmiyorum. Bildiğim şey; herkesin bana ne yapmam gerektiğini söylemesinden bıkmış olmam."

9. "Hoşça kal bitki,

10. "Hepimiz birer boş eviz, tâ ki birisi kilidimizi kırıncaya dek."

11. "Aşkın ne olduğunu bilip bilmediğimden bile emin değilim. Yani daima içine ettiğim bir şey olmasının dışında."

12. "Keşke anıları da parfüm üzere şişeleyebilen bir şey icat edebilselerdi. Hem kaybolmaz hem de bayatlamazlardı. Ne vakit istersem şişenin kapağını açıp anıları baştan yaşayabilirdim o vakit."

13. "Nefret ediyorum benimle konuşma üslubundan,

14. "Bunları ben seçtim. Bu kaya hayatım boyunca beni bekliyormuş.

15. "- Sence kargalar korkuluklardan korkuyor mu?

16. +Mükemmel biri mi?

17. "Mutluydum, biliyordum. Bir memnunluğu yaşarken onu kavramamız zordur; lakin o geçip de gerimize baktığımız vakit, aniden biraz da hayranlıkla, ne kadar memnun olduğumuzu anlarız."

18. "İçine atıyon; hiç âlâ bir şey değil, atma! Dünyadaki bütün büyük hastalıkların ana sebebi bu içine atmak."

19. "+ Nubar, sen Ermeni değil misin?

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt