Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkileyici aşk sozleri uzun

Etkileyici aşk sozleri uzun
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
etkileyici uzun aşk sozleri
etkileyici uzun aşk mesajlar
uzun etkileyici aşk sozleri
uzun etkileyici sozler

Senı baqırıp caqıran bır kalple deqıl susan saklayan bır kalple sewdım senı herkese anlatan deqıl icınde kendıne bıle anlatamayan bır askla sewdım senı dunumde yarınımda her saatımde hayalınle ıcımı ısıttıqın ıcın sewdım senı buqun sewıp yarın bırakmak ıcın deqıl, bıraktıqında yok olacak kadar sewdım!

Sana karşı ofke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim Cunku sen zaten yokmuşsun Asıl kızılacak kişi benim Kucucuk bir toz tanesini bir mucevher sanmışım Senin ihanetin bana koymadıBeni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım Sen zaten yokmuşsun ki senin neyine yanayım?

Bir kez bakıştık,Bir kez sarıldık,Doymadan daha Birden ayrıldık Bir gune sığdı Buyuk aşkımız Zamansız oldu AyrılışımızGelsen ne olur?Kalsan ne olur?Sarsan ne olurdu??Aşkı bulurduk,Mutlu olurduk;Sen de sevseydin

TaMam Mı? BiTTi işTe iCin raHat mı? Bu muyDu isteDiqin yaR BenSiz haYaT Mı? qabuLLenDim qiT ArTıq, pişManSan qiTme LutFen seNsizDe yaŞanSaDa soyLemeyi isTemeM bıRaq TuTsun aŞq yiNe sıMsıqı eLLeRimDen qiDeceqSenDe SuS SeN aMa SusMaYaCaqım beNn!!

Bırak guneş doğsunbırak dunya hain kalsın bırak yalancının değirmeni donsunama!yaşamayı bırakma!sen yaşa ki DUNYA ADAM GORSUN

Zaman,cetrefilli bir gidişatın tam ortasında akrep ve yelkovanın birbiri ardına suregelen yarışının ana karakteriArt arda sıralanmış kapılarHer biri hızla akıp giden zamanın ardından acılıp kapanıyorlar Ne zaman gidip o kapıları tıklatsam, kapı duvarNe zaman bana kapıyı acıp iceriye davet edecekler?Merak ediyorum DeniyorumYılmadan,usanmadan,umudumu kaybetmedenDeniyorum

Bir pınarsın icilen ama hıc kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, ozlenen sen, ozleyen sen, ozleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayansın

En buyuk felaketler icinde dahi umidini kaybetme , unutma ki en yumuşak ilik en sert kemiğin icinden cıkar Gulmek senin icin bir tutku olsun, olur da birgun ağlarsan o da mutluluktan olsun

Kim ne derse desin donmeye niyetim yok Bir kentin ortasında tek başına kalsam da cığlık cığlığa bagırarak soylerim seni sevdigimi Bir tek benim sevgimle yaşasa da bu sevda seviyorum seni Sensiz dallarımı yitirmiş bir ağac gibi yapayalnız olurum, kalabalığın ortasında bile Fırtınalı bir denizin en sakin limanı gibi bir şeysin sen

Gidene soylenecek soz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelene de pek sevinmemek gerek, cunku o da başkasından geldi

Bana hep kendimi hatırlatan bir şeysin sen Uzaksın, yakınsın, ozlenensin ama bugun değil yarın gibi bir şeysin sen Gecenin en karanlık yerinde, kucucuk bir ışık bile olsan yine de istiyorum seni Bugun her olumle biraz olurken, seni duşundukce hayata donuyorum yeniden Gelincikler gibi bir mevsim değil, dort iklim, koşe bucak

Bir dilin butun sozcuklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum Ulaşılmaz oldun hep, dokunmak, hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir yalnızlıktı payımıza duşen Payıma duşen her seyi erteledim ama erteleyemediğim bir şey vardı, sana benziyordu Su olsan, dokunduğumda bozulurdun Bozulmayan bir şeydin Gidilecek bir yer olsan sonu olurdu, sonu olmayan bir şeydin

Sevmiyorum şu saatin sesini akmasın , dursun zaman !!! Her şeyin oncesi ve sonrası vardır derler ya ; YALAN !!! senden once vardım belki ama senden sonra olmayacağım inan

susuşların hukmediyor yitirilmiş aşk sonrası umutlarıma
esaret gibi boylu boyunca uzanıyor olum
bastığın topraktan feryat fışkırıyor bana dair
avucladığın guller kuruyor
başını okşadığın cocuklar birer hayal gibi yok oluyor
Bilmezmisin ki sevgili
Bir kelebeğin kalbini parmaklarının arasında tarumar ettin
ve bilmezmisin ki
kelebeklerin omrunun bir aşk şarkısı kadar uzun olmadığını