güzel başlayıp günahsız bitiyo Güçlü kollari ile beni koltuga oturttuüstüme abandieline aldigi kocaman aletini agzima soktuçok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyorduama çürük disimi sonunda çekmişti Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk önce dis cektiriyordum!! DUN GECE SENI PEK ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI PEK ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?etkileyicibaslayipmasumbitiyo5c5620925de81alt ) Boynuma sürterek gögüslerinin arasindan asagiya kalçamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum çikan slak sesi bana güven veriyordu EMNIYET KEMERİNİ SEN DE TAK ! KARANLIKTI, GÖZLERİ PARILDIYORDU EĞİLDİMBACAKLARINI AYIRDIMMEMELERİNİ AVUÇLADIMÇOK ŞIMARTMA ALIYORDUM, ÇÜNKÜ HAYATIMDA ILK OLARAK İNEK SAĞIYORDUM ÖNCE İÇİNE GİRDİM IYICE YERLEŞTİMEN INCE AYRINTISINA KADAR KAVRADIM ONU DAHA SONRA 12 YETMEDİ 34 DAHA SONRA İLERİ GERİ AMAN TANRIM NE BÜYÜK ZEVKMİŞ OTOMOBIL GÖSTERMEK!etkileyicibaslayipmasumbitiyo5c5620925de81alt ) KAYNANAMI KAYBETTIM GORENLERIN GORMEMEZLIKTEN GELMESI RICA OLUNUR KADININ BiRi MUTFAGA GiTMİS GEBE KALMISNEDEN? YANIT:CUNKU CAY KOYMUS DA ONDANetkileyicibaslayipmasumbitiyo5c5620925de81alt elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan? :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: