Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

etkileyici başlayıp masum bitiyo..

etkileyici başlayıp masum bitiyo..
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
güzel başlayıp günahsız bitiyo Güçlü kollari ile beni koltuga oturttuüstüme abandieline aldigi kocaman aletini agzima soktuçok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyorduama çürük disimi sonunda çekmişti ​ Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk önce dis cektiriyordum!! ​ DUN GECE SENI PEK ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI PEK ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?etkileyicibaslayipmasumbitiyo5c5620925de81alt ) ​ Boynuma sürterek gögüslerinin arasindan asagiya kalçamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum çikan slak sesi bana güven veriyordu EMNIYET KEMERİNİ SEN DE TAK ! ​ KARANLIKTI, GÖZLERİ PARILDIYORDU EĞİLDİMBACAKLARINI AYIRDIMMEMELERİNİ AVUÇLADIMÇOK ŞIMARTMA ALIYORDUM, ÇÜNKÜ HAYATIMDA ILK OLARAK İNEK SAĞIYORDUM​ ÖNCE İÇİNE GİRDİM IYICE YERLEŞTİMEN INCE AYRINTISINA KADAR KAVRADIM ONU DAHA SONRA 12 YETMEDİ 34 DAHA SONRA İLERİ GERİ AMAN TANRIM NE BÜYÜK ZEVKMİŞ OTOMOBIL GÖSTERMEK!etkileyicibaslayipmasumbitiyo5c5620925de81alt ) KAYNANAMI KAYBETTIM GORENLERIN GORMEMEZLIKTEN GELMESI RICA OLUNUR KADININ BiRi MUTFAGA GiTMİS GEBE KALMISNEDEN? YANIT:CUNKU CAY KOYMUS DA ONDANetkileyicibaslayipmasumbitiyo5c5620925de81alt elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan? :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:  

858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt