Facebook sozleri etkileyici
Etkileyici facebook sozleri
Kalbim seni unutacak kadar hainse,
Ellerim onu parcalayacak kadar asidir
Ne Seni Sevdigime Pismanim Ne De Seni Sevene DusmanimYalniz Senle Yasamak Warken Yanimda Olmadigina Isyanim
Birisi sizi sevmiyorsa bırakın gitsin,,arkasından tek denilecek sey vardır SEN BİLİRSİN
Kimseyi kırmayayım diyorum , bir de bakıyorum kendim paramparcayım!!!
Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin Cunku beklentin ne kadar cok olursa, o kadar kırılırsın
FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TOVBEKAR
COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İCİN YASAR DOSTUMUZ İCİN OLURUZ VEDE HİCBİR ZAMAN HİC BİR YERDE HİC KİMSEYE HESAP VERMEYİZ
Her dostluğun gokyuzunde bir meleği varmış, yeryuzunde biten her dostluk icin gokyuzunde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak BİTANEM
Soylenecek soz kalmadığında,Dudaktan dokulen buyulu sozdur o ;
Hayırlısı ♥ *
Sadece ruhun bedenden cıkmasıyla olunmediğini;
O kalbimden cıktığında anladım
Şimdi soyLe bana sevgiLi? GeLirken bişey getirmedin, giderken goturdukLerin cok mu Lazımdı sana !!!
Alni secde qórmemisin alin yazisi olmak istemem
Herkesin mutlu olmak icin bi yolu warmis Kendi yolumu cizdiqimde anladim
Bitti mi hikayemiz bu ne bicim son bóyle , deqmezmiydi sewqimiz sawasip direnmeye ?
Ters Giden Eşeğe duz binsen ne farkeder
Kıskanclık Herzaman gerceklerden daha fazlasını bilir
Tek ihtiyacım neydi Biliyormusun?Bir papatya yapragı daha
Etkileyici facebook sozleri
Kalbim seni unutacak kadar hainse,
Ellerim onu parcalayacak kadar asidir
Ne Seni Sevdigime Pismanim Ne De Seni Sevene DusmanimYalniz Senle Yasamak Warken Yanimda Olmadigina Isyanim
Birisi sizi sevmiyorsa bırakın gitsin,,arkasından tek denilecek sey vardır SEN BİLİRSİN
Kimseyi kırmayayım diyorum , bir de bakıyorum kendim paramparcayım!!!
Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin Cunku beklentin ne kadar cok olursa, o kadar kırılırsın
FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TOVBEKAR
COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İCİN YASAR DOSTUMUZ İCİN OLURUZ VEDE HİCBİR ZAMAN HİC BİR YERDE HİC KİMSEYE HESAP VERMEYİZ
Her dostluğun gokyuzunde bir meleği varmış, yeryuzunde biten her dostluk icin gokyuzunde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak BİTANEM
Soylenecek soz kalmadığında,Dudaktan dokulen buyulu sozdur o ;
Hayırlısı ♥ *
Sadece ruhun bedenden cıkmasıyla olunmediğini;
O kalbimden cıktığında anladım
Şimdi soyLe bana sevgiLi? GeLirken bişey getirmedin, giderken goturdukLerin cok mu Lazımdı sana !!!
Alni secde qórmemisin alin yazisi olmak istemem
Herkesin mutlu olmak icin bi yolu warmis Kendi yolumu cizdiqimde anladim
Bitti mi hikayemiz bu ne bicim son bóyle , deqmezmiydi sewqimiz sawasip direnmeye ?
Ters Giden Eşeğe duz binsen ne farkeder
Kıskanclık Herzaman gerceklerden daha fazlasını bilir
Tek ihtiyacım neydi Biliyormusun?Bir papatya yapragı daha