güzel hoş sözler ve mesajlar etkileyici hoş sözler güzel hoş mesajlar Güzel ve oldfukça güze sözler arıyorumdiyen tüm misafirlerimiz için ve sözleriyle etkilemek isteyen bütün melek'lerimiz için, bu yazımızda en güzel ve en etkileyici söz ve mesajları paylaşıyoruz arkadaşlar 1549104119 1549104119 etkileyiciguzelsozlervemesajlar5c5fb42ddaetkileyiciguzelsozlervemesajlar5c5fb42dda etkileyiciguzelsozlervemesajlar5c5fb42dda Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için tekrar tekrar teksin! Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sana yıldızlar dek yakın almak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar dek yakın almak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın elde etmek isterdim oysa beni, seni sevdiğim dek sevebilmen için? Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun! Bana böylece bir mektup yaz fakat sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun… Bana o kadar bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ancak sevgilim varsın ölümüm olsun Yanagına düşen bir kar tanesine eriyip dudaklarına ulastıgı zaman, ve bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde, yüzünü rüzgara dön yeter, o benim iste! Basın göğsüme yaslandıgında, tek düşmanım var Geçip giden vakit… Seni ne dek sevdiğimi ögrenmek istersen, yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir Rüzgarın kemanını çaldıgı ve damlaların pencerene vurdugu bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dedigin tüm güzellikler senin olsun… Önce düştüğümde kalkmayı, sonradan aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi, herseyi öğrendimdeyalnız seni unutmayı ögrenemedim Ne millet tanıdım yıldızlar gibiydiler, hepsi göklerdeydi parlıyordu Lakin ben seni, güneşi seçtim Ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim… Güneşin buz tuttugu yerde bir ateş görürsen, o bil ancak yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir… Dünyada iki gül olsun biri kırmızı biri beyaz, sen beni unutursan kırmızı gül solsun, ben seni unutursam beyaz gül kefenim olsun… Aski geri çevirmek,günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten tutku almayi reddetmeye benzer Aşkımıza nokta sıralama;sana bir kucak dolusu virgül getirdim ! Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyizİçimizde binlerce olsada görüntümüz biz yalnızca birbirimizi görürüz Gözlerine gözleriyle göz koyanın, gözlerini gözlerimle oyarım Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime gerekli Azıcık buruk bir duygu yüklenirse yüregine, gözlerin zamanla takılırsa uzaklara, hele kulakların zamansız çılgın gibi çınlarsa, bil ancak bir yerlerde özlenmişsindir Ismini kagıda yazamıyorum Gün kazanç yerlere atılır diye, elerim tutmuyor çizemiyorum resmini görenler tutulur diye… Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken, dilek tutmadım ilk kez sadece teşekkür ettim tanrıya, bu gece yanımda oldugun için… Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım 21′ imden sonradan seninle tanısınca anladım dünyaya geliş sebebimi… Benim sana olan aşkım sagır bir ressamın , kristal bir yüzeye düsen gülün sesini çizdigi zaman biter Sevgiliyi aylarca göremeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir Eger askta guzel bir lahza varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir Millet her ne değin sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlersede, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez Beraber ağlamaktaki şirinlik kadar hiçbir şey kalbleri birbirine bağlamaz Gözyaşı Dökmek istiyorsanız asla yapmayınÇünkü, bir yerlerde yalnızca sizin bir gülüşünüz için yaşayanbirileri mutlaka vardır Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yeniden aynı yerde karşılaşacağız Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı Bana unut dediler seni unuttum;Fakat seni yok, bana seni unut diyenleri Uzaklıklar minik sevgileri değil eder büyükleri ise yüceltir tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi Yağmuru sevdiğini söylüyorsun lakin yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun fakat güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun Kalbime sapla hançeri kana bulansın Artı derine dalma derinlerde hep sen varsın…